We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Madelon van Gool. Namens ons hele team beantwoord Madelon van Gool graag je vragen. Je kan Madelon van Gool direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Madelon van Gool

Madelon van Gool

Assistent Filiaal Manager

Stel je vraag

Dames horloges en sieraden

De mooiste dames horloges en sieraden vindt u in de winkel van Strego. In onze enorme collectie vindt u passende sieraden voor iedere gelegenheid. Bent u op zoek naar sieraden die goed bij uw meest formele jurk passen? Of wilt u dames sieraden en horloges die u boven een meer casual outfit kunt dragen? Bij Strego hebben we het allemaal! Dankzij onze enorme collectie sieraden, zal u bij ons vast en zeker slagen.

Dames horloges en sieraden van diverse merken

Bij Strego hebben we dames horloges en sieraden van verschillende grote merken. Wat denkt u bijvoorbeeld van de chique horloges van Tissot of Michael Kors? Deze horloges zijn geschikt voor iedere gelegenheid. In onze sieradencollectie vindt u merken als Ti Sento, Yanvan, Michael Kors en Buddha to Buddha. Wij bieden alleen de sieradenmerken aan waar we zelf het volste vertrouwen in hebben! Daardoor zijn de dames horloges en sieraden in onze webshop niet alleen mooi om te zien, maar ook van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de accessoires nog een lange tijd kunt dragen.

Voor welk materiaal kiest u?

Heeft u een specifiek edelmetaal dat u graag draagt? Bij Strego hebben we sieraden van verschillende materialen. Zo hebben we sieraden van 18 karaats goud, maar ook sieraden van 14 karaats witgoud. Heeft u liever edelstaal of zilver? Ook sieraden van deze materialen kunt u terugvinden in onze webshop. Doordat u uit sieraden van diverse materialen kunt kiezen, vindt u altijd sieraden die perfect aansluiten op uw huidige collectie sieraden en op uw favoriete outfits. Bovendien valt er ook wat kleur en stijl betreft ontzettend veel te kiezen. 

 

Ook online kunt u sieraden bestellen

U kunt de mooie dames horloges en sieraden uit onze collectie ook gewoon online bestellen! U betaalt in dat geval geen verzendkosten en uw sieraad of horloge wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. In onze webshop kunt u eenvoudig filteren op materiaal, prijs, merk, kleuren en meer. Daardoor vindt u ook in onze online shop eenvoudig de sieraden of het horloge waar u naar op zoek bent. 

Reparaties

Heeft u een sieraad of horloge dat aan reparatie toe is? Ook dan bent u bij Strego aan het juiste adres. Is het glas van uw horloge beschadigd of loopt de wijzer niet langer? Dit zijn problemen die we eenvoudig voor u kunnen oplossen. Ook als u het horloge waterdicht wilt laten maken, kunt u daarvoor bij ons terecht.

Wij geven u graag passend advies

Vindt u het moeilijk om te bepalen welke dames sieraden het best bij u passen? Komt u dan gerust eens langs bij een van onze juwelierszaken. Wij hebben een grote passie voor sieraden en denken graag met u mee over welke sieraden het best bij u passen. Op basis van uw wensen kunnen we de mooiste sieraden uit onze collectie voor u nalopen.

Heeft u niet de mogelijkheid om langs te gaan bij een van onze sieradenwinkels? Dan kunt u ons ook per e-mail of telefonisch bereiken. Ook dan helpen wij u graag verder.

 

© Copyright Strego juwelier |