We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Madelon van Gool. Namens ons hele team beantwoord Madelon van Gool graag je vragen. Je kan Madelon van Gool direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Madelon van Gool

Madelon van Gool

Assistent Filiaal Manager

Stel je vraag

Damessieraden online kopen

De mooiste damessieraden vindt u in de online shop van Strego. In onze enorme collectie vindt u passende sieraden voor iedere gelegenheid. Wilt u damessieraden kopen die goed bij uw formeelste jurk passen? Of zoekt u online naar damessieraden die u bij een casual outfit kunt dragen? Bij Strego hebben we het allemaal! Dankzij onze enorme collectie damessieraden, kunt u bij ons altijd iets moois kopen.

Damessieraden en online beschikbaar van diverse merken

Bij Strego hebben we damessieraden van verschillende grote merken, die allemaal online te kopen zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van de chique horloges van Tissot of Michael Kors? Deze horloges zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Wij hebben tevens een ruime collectie aan damessieraden. In onze sieradencollectie vindt u merken als Ti Sento, Yanvan en Michael Kors. Wij bieden alleen de sieradenmerken aan waar we zelf het volste vertrouwen in hebben. Daardoor zijn de damessieraden die u kunt kopen in onze online winkel niet alleen mooi om te zien, maar ook van zeer hoge kwaliteit. Zo bent u er zeker van dat u de accessoires nog een lange tijd mooi blijven

Voor welk materiaal kiest u?

Heeft u een specifiek edelmetaal dat u graag draagt? Bij Strego hebben we sieraden van verschillende materialen. Zo hebben we sieraden van achttienkaraats goud, maar ook sieraden van veertienkaraats witgoud. Heeft u liever edelstaal of zilver? Sieraden van deze materialen kunt u natuurlijk ook terugvinden in onze webshop. Kies in onze online shop uit damessieraden die perfect aansluiten op uw huidige sieradencollectie en op uw favoriete outfits. Bovendien valt er wat kleur en stijl betreft ontzettend veel te kiezen. 

Ook online kunt u damessieraden kopen

U kunt de mooie damessieraden uit onze collectie gewoon online kopen! U betaalt in dit geval geen verzendkosten en uw sieraad of horloge wordt binnen één tot drie werkdagen geleverd. In onze webshop filtert u eenvoudig op materiaal, prijs, merk, kleuren en meer. Daardoor vindt u in onze online shop eenvoudig de sieraden of het horloge waar u naar op zoek bent. 

Vakkundige reparaties

Heeft u een sieraad of horloge dat aan reparatie toe is? Dan helpen wij u bij Strego met plezier verder. Is het glas van uw horloge beschadigd of loopt de wijzer niet langer door? Dit zijn problemen die we eenvoudig voor u oplossen. Ook als u het horloge waterdicht wilt laten maken, kunt u bij ons terecht.

Kom langs in een van onze juwelierszaken

Vindt u het moeilijk om te bepalen welke damessieraden het best bij u passen? Komt u dan gerust eens langs bij een van onze juwelierszaken. Wij hebben een grote passie voor sieraden en denken graag met u mee over welke sieraden het best bij u passen. Op basis van uw wensen lopen we de mooiste sieraden uit onze collectie voor u na. Heeft u niet de mogelijkheid om langs te gaan bij een van onze sieradenwinkels? Neem dan contact met ons op per e-mail via info@strego.nl of via ons contactformulier. Wij helpen u graag snel verder.

© Copyright Strego juwelier |