img

Casio G-Schock

Resultaat 1–60 van de 80 resultaten wordt getoond

Casio horloges

Probeert u het aanbod van producten van het merk Casio maar eens in een hokje te plaatsen. Dat gaat u niet lukken. Want behalve de horloges die u ook in onze collectie vindt, geniet Casio bekendheid als  producent van rekenmachines, muziekinstrumenten, afrekensystemen, dataprojectoren en labelsystemen. Laten we ons beperken tot de horloges van Casio, al biedt het wat dat betreft ook al een ongeëvenaard groot aanbod. Opvallend is de brede doelgroep die Casio kan bedienen met de horloges, want die doelgroep strekt zich uit van baby tot volwassen. 

Ongekend veel mogelijkheden wat betreft het Casio horloge

Casio heeft het aanbod horloges dat het aanbiedt verdeeld in verschillende categorieën en dat in de vorm ban G-shock, Baby-G, Edifia, Vintage, Pro Trek Smart, Pro Trek, Radio Controlled, Sports en Sheen. Binnen Casio is een sterke drang om steeds opnieuw te innoveren. Dat zie je zeker ook terug in specifiek de Pro Trek uitvoeringen, horloges die ook uw gezondheid monitoren, om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. Deze horloges zijn in staat om alles vast te leggen en zeker onder sporters zijn dergelijke horloges meer dan gewild. Binnen Casio draait zo goed als alles om creativiteit en engagement. Dat wordt simpelweg geëist van de werknemers. En laat dat nou ook precies elementen zijn die ook daadwerkelijk  van de producten van Casio af spatten.

Casio kan een zeer grote doelgroep bedienen met de horloges die aangeboden worden

Laten wij ons beperken tot Casio Collection. Stuk voor stuk prachtige horloges, horloges die bovendien zeer betaalbaar zijn en dus een heel brede doelgroep kunnen bedienen.  Voor de heren is bijvoorbeeld een MTP-serie een zeer interessante serie. Dit horloge heeft een neon display en laat behalve de tijd ook de datum zien. Er is mineraalglas toegepast bij dit horloge en de kast is van messing. De armband daarentegen is van edelstaal en het horloge heeft eveneens een snapslot. Om ook het milieu minder te belasten doe je gewoon drie jaar lang met slechts een batterij. Dit horloge is ook nog eens waterbestendig en prima te betalen.

Een ander goed voorbeeld is wel de MTS lijn die geleverd wordt. Ook nu hebben de wijzers een fluorescerend laagje en geven ze licht, mits ze kort daarvoor met een lichtbron in aanraking zijn geweest. Nu is saffierglas gebruikt en is de kast van roestvrij staal. De armband bestaat bij deze serie uit edelstalen. 

Stijlvol horloge van mineraalglas en met lederen armband

Voor dames is de LTP lijn  interessant. Dit wat smalle maar stijlvolle horloge heeft mineraal glas, een messingkast en een lederen armband. Ook nu gaat de batterij zeker drie jaar mee. Daar hebt u voorlopig dus geen omkijken meer naar. Voor de mensen die hangen naar historie en verlangen naar vroeger tijden is ook de Vintage serie horloges van Casio zeer de moeite waard. U herkent ze meteen, deze kenmerkende horloges uit vervlogen tijden. Ze zijn gemoderniseerd nu door Casio, zonder dat de uitstraling te kort wordt gedaan. Ook al zeer de moeite waard dus.

 

© Copyright Strego juwelier |