img

Danish Design

Wat is Deens Design nu echt?

Het verhaal van Danish Design is uniek, net als het jouwe. We houden ervan om onszelf uit te drukken in vrijheid, we koesteren zuiverheid en natuur, we hechten veel waarde aan harmonie en design. De plek waar dit allemaal samenkomt? Scandinavië.

Geintroduceerd in 1988, Deens Design is er al een tijdje, maar de tijd heeft niet stilgestaan; net als u hebben we unieke hoofdstukken in het leven beleefd en gesloten waarna we nieuwe zijn begonnen. We hebben harmonie in de natuur en in design gevonden; we hebben ons laten inspireren om beter te worden, duurzaam te zijn en er voor je te zijn wanneer je ons zoekt.

Resultaat 1–60 van de 164 resultaten wordt getoond

Danish Design horloges


Hoewel het aantal producenten van horloges ondertussen de pan uit rijst, heb je altijd weer bijzondere producenten die altijd opvallen. Danish Design is zo’n aanbieder. De horloges van dit merk zijn elegant en karakteristiek. De horloges vallen op door de pure lijnen en de heel originele en opvallende vormen. Doorgaans wordt er bij de productie van Danish Design horloges gebruik gemaakt van de materialen roestvrij staal, wolfraam en titanium, terwijl vaak gekozen wordt voor mineraalglas of saffierglas. Wat blijft hangen na het zien van deze horloges zijn de woorden stijlvol, uniek en verfijnd. En dat is ook voor een Deens merk best bijzonder.

Danish Design horloges weten steeds opnieuw te verrassen

U vindt bij ons de nieuwste collectie horloges van Danish Design, een merk dat steeds weer weet te verrassen met de aangeboden horloges. Het is steeds bijzonder stijlvol waarmee de ontwerpers op de proppen komen, terwijl er uiteraard ook gewoon sprake is van de Deense degelijkheid. Horloges uit Denemarken staan niet voor niets bekend om de betrouwbaarheid en de lange levensduur. Het is bij de Danish Design horloges niet anders. In het aanbod zijn horloges opgenomen voor de man, vrouw en voor beide doelgroepen. Danish Design biedt namelijk ook een aantal unisex modellen aan. Deze modellen zijn door zowel de man als de vrouw prima te dragen, 


Ontwerp dat niet te beschrijven is, u moet het horloge echt gezien hebben

Een typisch voorbeeld van een Danish Design horloge is wel de IV65Q1055. Er is bij dit horloge gebruik gemaakt van mineraal glas en edelstaal. Het uurwerk is quartz en heel bijzonder zijn de lijnen en rondingen. De kleur is een combinatie tussen de bekende zilver- en de goudkleur. Het ontwerp van dit Danish Design horloge is zo bijzonder, dat het amper te beschrijven is. Een stijlvol en karakteristiek horloge dat u gewoon moet zien. 

Ook in unisex uitvoeringen beschikbaar

Een van de unisex modellen die Danish Design aanbiedt, is de IQ22Q1041. Dit horloge misstaat dus niet aan de pols van de man en de vrouw. De wijzerplaat is fraai uitgevoerd in zwart, terwijl de wijzers zelf een blauwe kleur hebben en daardoor afgezet tegen het zwart extra opvallen, behalve de tijd is ook sprake van een datumaanduiding. Bij deze uitvoering is gekozen voor een lederen bandje en mineraal glas. Edelstaal is daarnaast een voornaam bestanddeel bij de productie van dit horloge, dat over een quartz uurwerk beschikt.

U betaalt nooit de hoofdprijs voor de prachtige horloges

Meest opvallend is de prijs die u voor deze horloges moet betalen. Want die prijs is aantrekkelijk, zoals u dat ook van ons gewend bent. Danish Design horloges passen daarom precies binnen ons aanbod aan horloges en sieraden. Ze bieden het beste zonder dat u er de hoofdprijs voor betaalt. En behalve dat er sprake is van opvallende horloges met een geheel eigen karakter, geldt ook voor Danish Design de kenmerkende Deense degelijkheid. U koopt een horloge dat solide is, tegen een stootje kan en lang meegaat.

 

© Copyright Strego juwelier |