img

Emporio Armani

Toont alle 44 resultaten

Emporio Armani horloges

Als de term hoogwaardig nou op een specifiek horloge geplakt mag worden, dan is het wel op het Emporio Armani horloge. De horloges hebben het minimalistische design. Desondanks is er wel degelijk aandacht voor de nieuwste trends en het staat vast dat steeds de beste materialen gebruikt worden bij de productie van de Armani horloges.  Alleen al het noemen van de naam Armani laat menig hart sneller kloppen. Vandaar ook dat wij uiteraard ook de mooiste horloges van dit merk in ons aanbod opgenomen hebben. En zoals u van ons gewend bent bieden we de verschillende horloges tegen zo scherp mogelijke prijzen aan. Daardoor is een horloge van Armani prima betaalbaar, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. 

Emporio Armani horloges horen tot de beste horloges ter wereld

Het moge duidelijk zijn, Armani horloges behoren samen tot de beste horloge collecties ter wereld.  Steeds opnieuw blijkt het Italiaanse design tijdloos. Het is chique en straalt in alles absolute klasse uit. Over de kwaliteit van Emporio Armani horloges hoeft u zich helemaal nooit een moment  zorgen te maken. Niets voor niets geldt een standaard garantieperiode van twee jaar op horloges van Emporio Armani, horloges die zowel voor dames als heren gemaakt worden. 

Het horlogemerk heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld

Het eerste horloge van deze aanbieder ging in 1997 over de toonbank. Vanaf dat moment is het snel gegaan en heeft het merk de horloges sterk doorontwikkeld. Wie horlogeliefhebbers vraagt naar de favoriete Armani horloges, die hoort overigens steeds de types AR 2458, AR 5857, de AT 1808 en de AR 802 genoemd worden. Deze modellen gelden dan ook als het beste wat Armani de afgelopen jaren heeft weten te produceren  Uiteraard blijft dit altijd een kwestie van smaak. 

Horloges voor zowel dames als voor heren en steeds gemaakt van de beste materialen

Ook in onze uitgebreide collectie van Emporio Armani horloges vindt u zowel die voor dames als voor heren.  Als we kijken naar de dames uitvoeringen dan valt op dat ze relatief klein zijn met een kast die een diameter heeft tussen de 26 en 34 millimeter. Dameshorloges van deze aanbieder zijn altijd elegant en opvallend is wel dat juist de dameshorloges iets meer kleur hebben. U kiest bijvoorbeeld uit de kleuren rosé goud, zilver grijs, bruin, zwart en goud. De banden zijn daarnaast gemaakt van keramiek, van edelstaal of van leder.  Deze bandjes hebben steeds een luxe uitstraling,

De Emporio Armani horloges zijn prima te betalen

Kijken we naar de heren horloges van dit merk, dan zien we vooral strakke, basic horloges die er oogverblindend mooi uitzien. De herenhorloges hebben nooit een gek design en ook nu is de uitstraling vooral minimalistisch. Daardoor herkent u een Emporio Armani uit duizenden. En u herkent de horloges aan het logo natuurlijk, want ook dat heeft iets magisch. En voor mensen die denken dat Armani horloges onbetaalbaar zijn, niets is minder waar. De horloges zijn prima te betalen en kunnen ook wat dat betreft de concurrentie aan.

 

© Copyright Strego juwelier |