img

Fossil

Resultaat 1–60 van de 70 resultaten wordt getoond

Fossil

Fossil is een erkend en bekend Amerikaans merk dat zich heeft toegelegd op kleding, accessoires, polshorloges en sieraden. Bovendien produceert Fossil ook zonnebrillen en portefeuilles. Het bedrijf werd in 1984 opgericht. 

Van authentiek tot vernieuwend en van modern tot vintage en design

Fossil heeft eigenschappen die variëren van authentiek tot vernieuwend modern en van vintage tot design. Dit merk is eveneens bekend geworden vanwege een wat men noemt eclectisch assortiment als accessoires, horloges, tassen en sieraden. Fossil wil niets liever dan de wereld verrassen en maakt met de creatieve kijk die het heeft het verschil. Daarbij is de vintage stijl niet zelden het uitgangspunt. Het grootste compliment is wel dat je producten van Fossil meteen herkend. Uit duizenden zelfs. Een teken dat de ontwerpers goed werk geleverd hebben. 

Het bekende vintage sausje doet de rest

Laten we eens kijken naar de horloges die Fossil aanbiedt en die u ook terugziet binnen ons brede aanbod  horloges.  Ook de horloges hebben een uniek design, vaak stoer en modern,  het vintage sausje doet vervolgens de rest en het resultaat is een prachtige collectie horloges. Fossil hecht aan de eigen filosofie en biedt een zeer opvallende collectie horloges, horloges die een luxe uitstraling hebben en die gebaseerd zijn op de stijl uit de zeventiger jaren. Tot op detailniveau is gewerkt aan het maken van de horloges en om in alle opzichten iets unieks aan te bieden, 

Een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Kijk je naar wat Fossil te bieden heeft op het gebied van horloges, dan zou je prima uit de voeten kunnen met horloges uit de in Care, Tailor en Townsman collectie.  Zoals u ook zult zien in ons aanbod van Fossil, is dat aanbod opmerkelijk breed. Opvallend is zeker ook de prijzen die gelden voor de horloges van Fossil. Want die zijn afgezet tegen wat u krijgt eerder aan de lage kant. Een aanrader dus.  Zo kunnen dames bijvoorbeeld voor net iets meer dan honderd euro al kiezen voor de Fossil CH 2830, met quartz analoog uurwerk. Het horloge geeft tijd en seconden aan en de band is gemaakt van edelstaal in de kleur PVD-rosé. Ook de wijzerplaat is rosé en het glas is van kunststof. 


Voor het overgrote deel van edelstaal en met kunststof glas

Fraai is ook de Fossil FS5308 voor heren. Ook dit horloge heeft een uurwerk van quartz analoog. Er is nu sprake van een lederen band en kunststof glas. Zeer fraai is absoluut ook de ES 3204, ook met quartz analoog uurwerk en met dag, datum en tijdsweergave. Het horloge bestaat voor het grootste deel uit edelstaal en de band is bi-color, de wijzerplaat is nu grijs en het glas van kunststof.

Nog eentje dan, ter inspiratie. Der Fossil JR 1401 voor heren is een overwegend zwart horloge met quartz analoog uurwerk en lederen armband. Het glas is van kunststof en zoals geldt voor alle Fossil horloges krijgt u twee jaar garantie. Het zegt alles over het vertrouwen dat er is in het eigen product. Zoek en vind in ons aanbod naar het voor u geschikte Fossil horloge. Want die zit er gegarandeerd ook bij.

 

© Copyright Strego juwelier |