img

Fromanteel

Swiss Made

Op dit moment zijn er geen producten in deze categorie

Fromanteel horloges

Als u nou zoekt naar een horloge met een rijke geschiedenis, een horloge met een verhaal dus, dan zou u echt eens het aanbod van Fromanteel moeten bekijken. Binnen het brede aanbod dat we u aan kunnen bieden op het gebied van horloges vallen die van Fromanteel echt op. Niet alleen wat betreft het uiterlijk, maar ook vanwege het verhaal achter dit merk. De verschillende modellen van Fromanteel zijn overigens slechts in beperkte oplage beschikbaar. Ook dat is best bijzonder, want daarmee draagt u dus ook nog eens iets bijzonders om uw pols. En ook dat gegeven maakt het kopen van een horloge van Fromanteel extra aantrekkelijk. 

Altijd prima betaalbaar gebleven

Als u iets bijzonders om uw pols wenst dan bent u al zeventig jaar bij ons aan het juiste adres. Een goed en fraai horloge kost geld. De horloges van Fromanteel zijn echter altijd betaalbaar gebleven, ondanks het feit dat sprake is van zeer solide horloges waaraan u jarenlang plezier beleeft. Voor de goede orde, Fromanteel biedt herenhorloges aan. 

Fromanteel was de eerste multinationaal actieve klokkenmaker

We gaan terug naar de zeventiende eeuw als klokkenmaker Ahasuerus Fromanteel een bekende klokkenmaker is en er in slaagt een revolutionair klokkenmerk – Fromanteel dus- in de markt te zetten. Sterker nog, Fromanteel was de eerste producent van klokwerken dat multinationaal opereerde. Daarmee zette Fromanteel de toon, en in feite doet het dat nog steeds. Op geheel eigen wijze en met oog voor traditie. De horloges van Fromanteel kunnen we gerust meesterwerkjes noemen, want dat zijn het. Bovendien zijn ze alleszins goed betaalbaar, zeker als u kijkt naar de geleverde kwaliteit. Want die is altijd uitstekend gebleven. De conclusie is dus gerechtvaardigd dat u te maken heeft met een product met een uitstekend prijs- kwaliteitsniveau. 

Zeer fraai uitgevoerde herenhorloges

Als we kijken naar het aanbod van deze horloges dat we u aan kunnen bieden, dan zien we eigenlijk alleen maar zeer fraai uitgevoerde herenhorloges. Gangbare uitvoering is wel de GT-0602, een ook al zeer betaalbaar uurwerk.  Dit horloge is geproduceerd van mineraalglas en het uurwerk is quartz analoog. De zwarte wijzerplaat heeft uitstraling. Pas wel even op met water want waterbestendig is deze uitvoering niet. De 85-0303, de A-0202 en de GT-0501en 0601, het zijn zomaar wat voorbeelden van horloges die we u ook aan kunnen bieden.

Het glas is van saffier

Als we er dan toch een speciaal horloge uit willen lichten, dan is dat wel de GT-0701. Nog steeds prima betaalbaar, maar wel de duurste wat betreft de horloges die we aanbieden. Het glas is nu van saffier en bij de productie is vooral gebruik gemaakt van edelstaal. Het uurwerk is quartz en de wijzerplaat is nu van zilver.

Ook voor trouwringen en sieraden

Fromanteel is slechts een van de horlogemerken die we u aan kunnen bieden. Daarnaast bieden we al ruim zeventig haar  trouwringen, sieraden  diamant aan. De producten zijn van alleen de beste kwaliteit en bijzonder. Dat geldt dus zeker ook voor de horloges van dit merk.

© Copyright Strego juwelier |