Lily DarkBronze Paloma 010-02384-B0

010-02384-B0

249,99

Lily™ is de kleine, stijlvolle smartwatch die bij jou past. Met een simpele polsbeweging of een vingertik toont het display met het stijlvolle patroon een helder touchscreen en als je klaar bent, verdwijnt het scherm weer. Blijf altijd verbonden met wat belangrijk voor je is met telefoon-, sms- en e-mailmeldingen op je pols. Deze smartwatch houdt zelfs je stappen, slaap, verbrande calorieën, hartslag, energieniveau, gezondheidsgegevens voor vrouwen en meer bij. En met een batterij die tot 5 dagen meegaat voordat hij weer opgeladen moet worden, is het een echte volhouder.

KLEIN, STIJLVOL, SMART Deze stijlvolle smartwatch is de eerste in zijn soort van Garmin met een ongelooflijk kleine kast van slechts 34 mm en een stijlvol display met motief. Tik erop of draai je pols om het heldere touchscreen weer te geven.
CLASSIC OF SPORT UITVOERING Kies uit klassieke en sportieve ontwerpen met verschillende kleuren, materialen en verwisselbare banden, waaronder leer en siliconen, zodat je altijd over het perfecte accessoire beschikt dat bij jouw look past.
24/7 HEALTH  MONITORING Leer je lichaam beter kennen door het meten en bijhouden van je ademhaling, Pulse Ox1  zuurstofmeting, energiebewaken met Body Battery, menstruatiecyclus, zwangerschap, hydratatie, all-day stress, slaap en hartslag (inclusief alerts voor abnormale hoge en lage hartslag)2
SMARTPHONE MELDINGEN Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.
SPORTAPPS Til je workouts naar een hoger niveau met activiteitenprofielen voor yoga, pilates, cardio, bewust ademhalen, krachttraining en meer.
VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES De assistentiefunctie stuurt uw realtime locatie naar contactpersonen voor noodgevallen4; Met de LiveTrack-functie kunnen vrienden en familie uw buitenactiviteiten in realtime volgen terwijl u weg bent
CONNECTED GPS Gebruik de GPS-functie van je compatibele smartphone zodat je wandelingen, ritten en hardloopsessies buiten nauwkeurig kunt volgen.

Uitverkocht

Ruilen en Retourbeleid

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, accepteren we de retournering van goederen die in nieuwe, ongebruikte staat zijn, de originele labels nog aangehecht hebben en die worden vergezeld van een origineel Strego-retourformulier.

Krediet voor uw geretourneerde artikel(en) wordt op uw rekening terugbetaald in dezelfde vorm van betaling waarin het werd ontvangen, tenzij hier anders wordt aangegeven. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de voltooiing van de retourverwerking.

Voor meer informatie betreft retourbeleid en omruiling kunt u terecht op de retour & service pagina.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Anderen bekeken ook

 • Michael Kors

  MK8344

  329,00
  329,00
 • Skagen

  SKW2715

  83,29

  -30%

  83,29

  -30%

 • Skagen

  SKW2716

  83,29

  -30%

  83,29

  -30%

 • Skagen

  SKW2759

  97,29

  -30%

  97,29

  -30%

 • Skagen

  SKW2307

  90,29

  -30%

  90,29

  -30%

 • Skagen

  SKW2838

  83,29

  -30%

  83,29

  -30%

© Copyright Strego juwelier |