img

Michael Kors

Resultaat 1–60 van de 90 resultaten wordt getoond

Michael Kors horloges

Noem Michael Kors horloges, maar gerust luxe en elegant, want dat zijn ze. Het biedt chronografen met een sportieve uitstraling voor de heren en modern klassieke dameshorloges in overvloed. Elk model van Michael Kors is de moeite waard.  Aan elk model is aandacht besteed en bij elk model is gewerkt volgens een zeer nauwkeurig ontwerp. De Michael Kors horloges zijn bovendien prima te betalen, zeker afgezet tegen de horloges van de concurrente. U krijgt dus echt waar voor uw geld als u besluit ook een van de Michael Kors horloges aan te schaffen.

Een zeer solide roestvrij stalen band en vouwsluiting

Wie kijkt naar het kleurenpalet waarvan een Michael Kors horloge zich bedient. Die ziet vooral de kleuren rosé goud, wit, lichtblauw en goud centraal staan. In de meeste gevallen betreffen het horloges met een solide roestvrij stalen band. Vaak is dit met een bekende vouwsluiting of een metalen mesh bandje. Ook wordt wel eens gebruik gemaakt van siliconenrubber. Michael Kors horloges richtte zich aanvankelijk specifiek op dameshorloges Dat doet het nog steeds wel, al is er ook ruimte gemaakt voor herenhorloges, horloges die ook zeker de moeite waard zijn maar die u iets minder vaak tegenkomt in vergelijking met de horloges voor vrouwen. De verwachting is dat Michael Kors de komende periode met meer horloges voor heren op de markt zal komen overigens. 

Doorgaans wordt gewerkt met mineraalglas

Als u een blik werpt op onze collectie Michael Kors horloges, dan stuit u op onder meer de zeer vriendelijk geprijsde MK 3897, met quartz analoog uurwerk, een lederen band en mineraal glas. Op het horloge wordt ook nog eens twee jaar fabrieksgarantie gegeven. En zo vindt u bij ons alleen de beste modellen, allemaal tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhoging.  Neem de 5616 met quartz analoog uurwerk en lederen bandje . Bij de vervaardiging is gewerkt met mineraalglas en ook op dit fraaie horloge geldt een garantietermijn van twee jaar.

Een quartz analoog uurwerk

Ook al een opvallend horloge binnen ons aanbod is de MK 5605, met een quartz analoog uurwerk, een band die gemaakt is van leer en waarvoor mineraalglas gebruikt is. De twee jaar fabrieksgarantie geldt ook nu. Alleen al door het robuuste design en de solide uitstraling is ook de MK 5976 de moeite waard. Ook nu is gekozen voor mineraalglas en ook op dit mooie uurwerk krijg je twee jaar garantie. 

Michael Kors horloges zijn luxe en toch elegant

Als u houdt van elegant en luxe, dan komt u bij een Michael Kors horloge altijd aan uw trekken. Bijvoorbeeld met de MK 5896, een dameshorloge met lederen band en stijlvol uurwerk dat quartz analoog is. MK 4451 is een Michael Kors horloge dat opvat al was het alleen al vanwege de blauwe wijzerplaat. Voor de mensen dus die elegantie, luxe en kleur wensen, en zo kan Michael Kors aan zo goed als elke vraag tegemoet komen met een maatwerk horloge. En het mooie is dat u nooit teveel betaalt voor de kwalitatief ijzersterke horloges, zeker niet als u besluit die bij ons te kopen. 

 

© Copyright Strego juwelier |