img

Pulsar

Op dit moment zijn er geen producten in deze categorie

Pulsar horloges

Pulsar is een begrip in de wereld van de horloges.Het is trendsettend geweest en is dat eigenlijk nog steeds. In onze collectie mag Pulsar gewoon niet missen. U hebt de keuze uit tal van verschillende horloges voor zowel de man als de vrouw. 

Uitstekende horloges tegen de laagst mogelijke prijs

Wat echter vooral aan zal spreken als we kijken naar het aanbod Pulsar horloges in ons aanbod zijn de aantrekkelijke prijzen waarvoor de producten verkocht worden. Met prijzen zo rond en iets boven de honderd euro krijg je een uitstekend horloge tegen een lage prijs. Pulsar biedt daardoor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Ook dat is een reden dat de horloges van dit merk zo populair zijn. 

Pulsar was de eerste die kwam met een digitaal horloge

Pulsar is een begrip in de wereld van het horloge. Ergens in de jaren zeventig werd gestart met de productie van horloges en vanaf dat moment zette Pulsar de toon. Zo was het eerste merk dat met een digitaal horloge op de proppen kwam. Ook was het de eerste producent van een digitaal horloge. Daarbij maakte en maakt Pulsar nog steeds gebruik van de beste technologieën die beschikbaar zijn. Dit en de sterke materialen die gebruikt worden voor de Pulsar horloges – staal, titanium-  verklaren voor een groot deel het succes van Pulsar. In onze collectie vindt  een mooie afspiegeling van wat Pulsar te bieden heeft; van klassiek tot zeer moderne uitvoeringen.

De prijzen voor de prachtige horloges  zijn verrassend laag

Voor dames is er bijvoorbeeld de Pulsar PH7222X1, een horloge dat voor een groot deel uit edelstaal, terwijl er tevens gebruik is gemaakt van mineraal glas. Het uurwerk is quartz en met een aankoopprijs van net boven de honderd euro is dit een populair en gewild horloge. Pulsar heeft er voor gekozen om wel een bepaalde lijn aan te houden binnen het aanbod horloges. De uitstraling is echt Pulsar, net even anders dus. Pulsar horloges worden gemaakt uit optimisme en dat straalt dan ook van alle horloges van dit merk af. Knap hoe de mensen achter Pulsar dat toch steeds weer voor elkaar weten te krijgen, want een horloge van Pulsar heren je uit duizenden.  

Imposant is de Pulsar heren chrono staal B

Ietwat uit de toon en daarom erg bijzonder is de zeer robuuste Pulsar heren chrono staal B. Dit horloge heeft een bandje dat gemaakt is van leder, het glas is van kunststof en ook nu speelt edelstaal een belangrijke rol. Het uurwerk is quartz en de chronostaal B heeft een stopwatch, datum weergave en chronograaf. De wijzerplaat is uitgevoerd in de blauwe kleur. 

Typisch Pulsar horloges zijn wel de Pulsar PH7129X1 en de Pulsar PVK 120X1. De eerste is een horloge voor dames met edelstaal en met glas van mineraal. De PVK120X1 is een uitvoering speciaal voor heren en ook nu is sprake van een quartz uurwerk en een horloge dat vooral is opgebouwd uit edelstaal. Ook het glas van dit fraaie herenhorloge is van mineraal. 

© Copyright Strego juwelier |