img

Skagen

Toont alle 51 resultaten

Skagen horloges

Skagen horloges zijn horloges van Deense makelij. Het merk verwijst naar het Deense stadje Skagen. Dit komt nadrukkelijk terug in de ontwerpen en het design van de horloges. Skagen is waterrijk en pittoresk en biedt een breed kleurenpalet.  U kunt de Skagen horloges zien als echte Deense horloges, horloges die simpel van aard zijn, maar zeer doeltreffend wat betreft het design. Behalve uitvoeringen voor heren en dames heeft Skagen horloges die door zowel de man als de vrouw gedragen kunnen worden. De Aaren is daar een voorbeeld van. 

Het plaatsje Skagen is inspiratiebron voor het horlogemerk

Bij de totstandkoming van de horloges vormt de plaats Skagen de bron van inspiratie. Dat geldt overigens ook voor de sieraden accessoires en woonaccessoires die Skagen aanbiedt. In alles wat Skagen maakt, ziet u de schittering van de zee en de kleuren van de ondergaande zon. De collectie Skagen horloges kunt u als luchtig beschouwen. Ook de producten die we hier aanbieden van Skagen maken gebruik van de wat luxere materialen in de vorm van edelstaal, RVS, titanium en leer. De kleuren van de zee, de zilveren schittering op het water en de roodbruine en rosé kleuren doen de rest. Skagen biedt horloges voor zowel dames als heren.

Download apps en laat je slaapgedrag monitoren

Binnen ons aanbod van Skagen bieden we onder meer herenhorloges in de uitvoeringen Connected Falster, Aaren, Holsty, Melbye, Kristofer en Signatur. Pronkstuk is wel de Skagen Connected Holst Hybrid smartwatch. Het mooie aan dit Skagen horloge is wel dat het weliswaar een smartwatch is, maar u die niet meteen als zodanig zou herkennen. Dit horloge van Skagen is van mineraalglas en verder is gebruik gemaakt van titanium en RVS. De kast is grijs en het uurwerk van deze Skagen horloges zwart. Het horloge heeft een analoog en digitaal uurwerk en op dit horloge wordt een jaar garantie gegeven. Wat betreft de smart functies biedt dit Skagen horloge onder meer de mogelijkheid om apps te downloaden, is er berichtweergave,  Bluetooth, wordt de calorieverbranding bijgehouden en wordt ook je slaapgedrag gemonitord.

Ook vrouwen hebben wat te kiezen bij Skagen

Wat betreft de Skagen horloges voor dames is er ook nogal wat te kiezen. Zo kunnen vrouwen onder andere kiezen voor de Skagen horloges in de uitvoeringen Karolina, Connected Fakster, Signaturm Anita, Aaren en Freja. Binnen ons aanbod vindt u ook de Skagen Anita een horloge met een uurwerk van quartz. De wijzerplaat is wit en de wijzerplaat wordt afgedekt door mineraalglas.  De band van dit horloge is van RVS en dit Skagen horloge geldt als een uitvoering met een lange levensduur, u krijgt een jaar garantie op de Skagen Anita. 

Skagen horloge geheel in de kleur groen of blauw

Opvallende Skagen horloges zijn wel die in de uitvoering Aaren, bijvoorbeeld geheel in de kleur groen of blauw verkrijgbaar en ook prima te dragen door mannen. De Aaren heeft een quartz uurwerk en er is verder mineraalglas gebruikt. De band is van siliconen, het horloge is spatwaterdicht en het beschikt over een gespsluiting, ook dit horloge kent een lange levensduur.

© Copyright Strego juwelier |