FC-287BG5B4

1.195,00

Eén wijzerplaat, twee displays; het beste van twee werelden
De Smartwatch Vitality heeft een wijzerplaat met twee gezichten – een primeur bij Frederique Constant. De eerste wordt gekenmerkt door Romeinse cijfers en handgepolijste uren- en minutenwijzers… chique en hedendaagse classicisme voor degenen die genieten van verfijnde uurwerken met een verfijnde look.

Bij het indrukken van de kroon, de wijzerplaat onthult een digitaal display op het onderste deel, waarmee de gebruiker toegang krijgt tot tal van informatie, zoals de hartslag, de activiteit tracker, een tweede tijdzone en zelfs de laatste vijf berichten van uw favoriete apps, onder andere dingen. De wijzerplaat laat het licht van het digitale scherm erachter doorschijnen.

  • 7 Fysieke winkels
  • Officieel dealer
  • Beste service
  • 100% omruilgarantie
  • Altijd cadeau verpakking
Op voorraad
Binnen 48 uur bij u thuis bezorgd
Bedenktijd
14 dagen
Garantie
2 jaar garantie
Ophalen in één van onze winkels?

Ruilen en Retourbeleid

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, accepteren we de retournering van goederen die in nieuwe, ongebruikte staat zijn, de originele labels nog aangehecht hebben en die worden vergezeld van een origineel Strego-retourformulier.

Krediet voor uw geretourneerde artikel(en) wordt op uw rekening terugbetaald in dezelfde vorm van betaling waarin het werd ontvangen, tenzij hier anders wordt aangegeven. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de voltooiing van de retourverwerking.

Voor meer informatie betreft retourbeleid en omruiling kunt u terecht op de retour & service pagina.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review
Wees de eerste om “HSW smartwatch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright Strego juwelier |