img

Tissot

Resultaat 1–60 van de 96 resultaten wordt getoond

Tissot horloges

Behalve het aangeven van de tijd is een horloge tegenwoordig heel erg veel meer. Met name de technieken die toegepast worden om een nauwkeurige tijdwaarneming te garanderen is indrukwekkend. Dat geldt zeker voor Tissot, een merk dat we uiteraard ook in onze collectie opgenomen hebben. Hoewel het merk al behoorlijk op leeftijd is, beweegt het moeiteloos mee met de techniek van nu. 

De techniek achter Tissot horloges

Het is prachtig om u eens nader te verdiepen in de techniek achter Tissot horloges. De horloges die al sinds 1853 gemaakt worden en die zich gelijk de mode vanaf dat moment enorm ontwikkeld hebben. De techniek die nu gebruikt wordt en waarvan u gebruik maakt als u een van de Tissot horloges uit onze collectie koopt, is natuurlijk in niets meer te vergelijken met die van vroeger. Feit is wel dat Tissot toen al voorop liep met zaken die er toen toe deden. Met de aankoop van Tissot horloges weet u dus altijd zeker het neusje van de zalm te hebben wat betreft technologie en op het gebied van innovatie.

Het antwoord op de magnetische velden

Tissot horloges waren bijvoorbeeld de eerste horloges die in staat waren het hoofd te bieden aan magnetische velden. Deze velden hebben altijd invloed op de tijdwaarneming. Niet dus bij Tissot dat een polsbandje ontwikkelde dat dit tegen ging. Zelfs op het gebied van reclames liep Tissot voorop. Al in de veertiger jaren van de vorige eeuw waren namelijk films over Tissot horloges in de bioscoop te zien. 

Alleen de beste en nieuwste technieken

In ons aanbod vindt u al het moois dat Tissot te bieden heeft. De prijzen die u betaalt variëren nogal. Zo kost het pronkstuk, de T0704051641100 ruim boven de 1500 euro, maar kost een Tissot horloge in de vorm van de T0634091601800 slechts enkele honderden euro’s. In alle gevallen koopt u bij ons een horloge dat zich bedient van alleen de beste en nieuwste technieken. 

Polsbewegingen zetten mechanisme in werking

Zo werken de Tissot horloges van nu met  de techniek die Powermatic 80 genoemd wordt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de energie van de drager. Polsbewegingen zorgen ervoor dat het mechanisme deel in werking gezet wordt. Zo krijg je 80 uur gangreserve en wordt de tijd ook na drie dagen inactiviteit nog steeds precies weergegeven. Ook andere aanbieders gebruiken wel deze techniek, langer dan 36 uur lukt het die merken echter vaak niet.  Met de Valjoux techniek beschikt een Tissot over een robuust, zelfopwindend chronograaf uurwerk, voorzien overigens van Geneva waves en circulaire graveringen. 

Na diamant is saffier het sterkst denkbare glas

Als u in onze collectie een geschikt Tissot horloge vindt, dan is dat horloge voorzien van saffierglas. Dit gas is bekend vanwege de extreme schokbestendigheid en de goede leesbaarheid van de wijzerplaat door de buitengewone transparantie die saffer zo kenmerkt. Na diamant is het meest robuuste product dat bestaat. Saffier is krasbestendig en kan eveneens verschillende vormen aannemen waardoor het breed toepasbaar is en prachtig staat op een wijzerplaat van een Tissot horloge.

© Copyright Strego juwelier |