img

Tommy Hilfiger

Resultaat 1–60 van de 65 resultaten wordt getoond

Tommy Hilfiger horloges

Eerder kenden we Tommy Hilfiger alleen van de bijzonder hippe en trendy mode. Tegenwoordig doet Hilfiger meer en maakt het ook sieraden en parfums. Tommy Hilfiger baart echter vooral opzien door de fraaie horloges die het uitbrengt. De horloges kun je best vergelijken met de kleding; heel eigenzinnig. Bijzonder is ook dat de horloges zeer goed te betalen zijn, zeker afgezet tegen de prijzen die concurrenten hanteren. In ons aanbod vindt u een fraai aanbod Tommy Hilfigers, en dat voor zowel heren en dames. En Hilfiger zou Hilfiger niet zijn als het niet een geheel eigen touch geeft aan de horloges.

Horloges van Tommy Hilfiger zijn niet in een hokje te plaatsen

Het is overigens buitengewoon lastig om Tommy Hilfigers te typeren. Ze zijn simpelweg niet in een hokje te plaatsen. Ze zijn van alles, en allesbehalve saai en voorspelbaar. Ook op het gebied van horloges blijkt Hilfiger over de beste ontwerpers te beschikken. De horloges van Hilfiger zou je kunnen omschrijven als klassiek, stijlvol, eigenzinnig en veelzijdig, en daar kun je nog heel veel typeringen aan toe voegen. Ook wat betreft horloges is Hilfiger weer onderscheidend. Zo heeft het de chronometer ook een plaats geven in de dameshorloges. Heel lang leek dit alleen voorbestemd voor het mannenhorloge. Daar dacht Tommy Hilfiger dus weer anders over. Je vindt ook hier de dameshorloges met chronometer. 

Perfect om mee te sporten  of om het water op te gaan

U vindt Tommy Hilfigers in onze collectie in sterk uiteenlopende kleuren. Typische Tommy Hilfiger kleuren zijn wat dat betreft wel  rosé goud, lichtblauw, zilveren en gouden accenten, ook stijlvol bruin vind je in ons aanbod van Tommy Hilfiger diverse keren terug.  De bandjes van Tommy Hilfiger horloges  zijn doorgaans van siliconen. Horloges van Tommy Hilfiger zijn perfect om mee te sporten of om het water op te gaan. Let wel; de meeste Tommy Hilfigers zijn niet geheel waterdicht, maar worden aangeduid als spatwaterdicht. Ook bij ons vind je verschillende uitvoeringen horloges die Tommy Hilfiger uit heeft gebracht in de vorm van de Denim lijn en lijnen als de Angela, James, Kane, Sport Ian, Whitney, Denim, Evan, Alexa, Gavin en Kyle. 

Een jaar garantie op de eigentijdse Tommy Hilfiger horloges

Elk model van de Tommy Hilfiger heeft zijn eigen karakteristiek elementen.  Vaak maakt Hilfiger zoals u ook in ons aanbod ziet gebruik van een druksluiting en is sprake van een quartz  uurwerk. Mineraalglas wordt ook al vaak toegepast door Hilfiger, zoals de meeste kasten van roestvast staal gemaakt zijn. Op de horloges van Tommy Hilfiger krijg je steeds een jaar garantie. Wil je een modern horloge en een horloge dat in alles net even anders- lees: bijzonder is, dan ben je bij Tommy Hilfiger aan het juiste adres. Het is allesbehalve standaard allemaal, maar wel heel mooi en fraai ontworpen. Met een horloge van Tommy Hilfiger val je echt op. Het is een horloge dat het verschil kan maken. 

© Copyright Strego juwelier |