Openingstijden

 

Maandag:     12.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag:       10.00 uur – 18.00 uur
Woensdag:   10.00 uur – 18.00 uur
Donderdag:  10.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag:         10.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag:      10.00 uur – 18.00 uur
Zondag:        12.00 uur – 17.00 uur

Telefoonnummer: (036) 530 33 69
Email: almere@strego.nl

Strego juwelier almere

Strego Juwelier is gevestigd in het gezellige stadshart van Almere-Stad aan de Schutterstraat 2. Onze medewerkers helpen en adviseren u graag bij de aanschaf van een persoonlijk cadeau om u dierbare te verassen, of het nu een vriend(in) is of u toekomstige partner. Onze specialisten hebben de tijd en kennis om al u speciale wensen te vervullen. Schitterende diamanten sieraden en een breed assortiment aan ‘Fine Jewellery’, maar ook een fantastische collectie Aller Spanninga trouwringen. Horlogemerken als Seiko, Fromanteel en Raymond Weil. We zien u graag in onze winkel.

We zijn verheugd om u te ontvangen in onze vestiging in Almere-stad. Familiewaarden vormen de kern van alles wat we doen, en deze verhalen raken aan een aantal kostbare familiemomenten – en de speciale plaats van sieraden in hun leven.

 

Juwelier Almere

Bent u op zoek naar een goede juwelier in Almere? Dan is Strego dé juwelier in Almere waar u naar op zoek bent. Strego is 70 jaar terug als familiebedrijf van start gegaan. Inmiddels hebben er al drie generaties in de familie gewerkt en hebben we diverse winkels. Hier valt de de juwelierszaak in Almere ook onder. Bij de juwelier in Almere vindt u alleen de mooiste sieraden. Bovendien vindt u in onze collectie alleen sieraden van hoge kwaliteit.

Hiervoor gaat u naar de juwelier in Almere

Een goede reden om de juwelier in Almere te bezoeken? Die zijn er meer dan voldoende! In onze juwelierswinkel vindt u zowel sieraden als horloges. Wij hebben de mooiste sieraden en accessoires voor zowel dames als heren. In onze collectie vindt u ontzettend veel sieradenmerken terug. Populaire merken die u in onze winkel aantreft, zijn bijvoorbeeld: Buddha to Buddha, Ti Sento Milano en Michael Kors. De collectie bestaat onder meer uit horloges, armbanden, ringen en kettingen. Voor alle sieraden uit onze collectie geldt dat ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Daardoor kunt u nog jarenlang plezier hebben van de sieraden.

Sieraden voor diverse gelegenheden

In onze winkel treft u sieraden aan voor diverse gelegenheden. Heeft u een etentje in een luxe restaurant of gaat u met vrienden naar het strand? Voor echt iedere gelegenheid vindt u prachtige sieraden in ons assortiment. Bij een zakelijk diner kiest u bijvoorbeeld liever voor een minimalistische ketting. Terwijl u in uw vrije tijd wellicht voor een opvallender sieraad gaat. Wat stijl betreft heeft u ontzettend veel keuze. Dat geldt overigens ook voor het materiaal en de kleur. Zo vindt u in onze collectie onder andere gouden en zilveren sieraden. En wat denkt u van sieraden met een of meerdere diamantjes erin verwerkt? Wij regelen het!

Even binnen kijken...

Ook voor reparaties kunt u de juwelier in Almere bezoeken

Bent u op zoek naar de mooiste sieraden om uw collectie mee uit te breiden? Dan bent u bij Strego aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij echter ook in staat om uw sieraden en horloges te repareren. Loopt uw horloge niet goed meer? Is het glas gebroken of wilt u het bandje passend laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Is uw horloge of sieraad kapot? Breng het dan eens langs onze winkel, zodat onze specialisten ernaar kunnen kijken!

De mooiste trouwringen

Plannen om te gaan trouwen? Ook dan bent u bij Strego aan het juiste adres! Wij werken namelijk samen met grote sieradenmerken. Deze sieradenmerken kunnen ringen op maat voor u maken. Wij zorgen ervoor dat uw wensen goed vertaald worden naar prachtige ringen. U kunt kiezen uit de ringen van Aller Spanninga en Christian Bauer. Om een ring op maat te laten maken, hoeft u overigens niet altijd te trouwen. Sieraden vormen immers altijd een mooi gebaar. Met een mooie ring kunt u bijvoorbeeld ook een lange vriendschap bezegelen. Een prachtige ring kan immers altijd gedragen worden. Tevens blijft dit levenslang mooi en vormt het een leuk aandenken aan jullie mooiste momenten samen.

Wij geven u graag persoonlijk advies

Vindt u het lastig om te bepalen welk sieraad in uw geval de beste keuze is? Vraagt u ons als juwelier in Almere dan gerust om advies. Met ruim 70 jaar ervaring weten wij alles over sieraden! Heeft u vragen over de aanschaf of reparatie van sieraden of horloges? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U bent welkom in onze sieradenwinkel, maar u kunt er ook voor kiezen om ons te e-mailen of te bellen. Wij helpen u graag verder.

 

Deze collecties vind u in onze winkel in Almere

Horloge MerkenSieraden Merken
FossilBlush
Michael KorsStrego Jewels
SeikoBuddha to Buddha
SkagenR&C
FromanteelMiss Spring
GcSwarovski
Guess
Emporio Armani
Raymond Weil

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Sandra Zegers. Namens ons hele team beantwoord Sandra Zegers graag je vragen. Je kan Sandra Zegers direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Sandra Zegers

Sandra Zegers

Filiaal Manager

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |