Openingstijden

Maandag:         13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag:           09.30 uur – 17.30 uur
Woensdag:       09.30 uur – 17.30 uur
Donderdag:      09.30 uur – 17.30 uur
Vrijdag:             09.30 uur – 20.00 uur
Zaterdag:          09.30 uur – 17.00 uur
Zondag:            Gesloten*

Telefoonnummer: (0172) 473 675
Email: alphen@strego.nl

De juwelier van Alphen aan den Rijn en omgeving

Strego juwelier is gevestigd in de Aarhof, een van de gezelligste winkelcentra in Alphen ad Rijn. De winkel is al jaren een begrip. Luxe horlogemerken en schitterende diamant merken met een grote keuze uit verlovingsringen, en een breed assortiment aan andere “fine jewellery” sieraden’.

Juwelier Alphen aan den Rijn

Al ruim 78 jaar is Strego het adres voor de mooiste sieraden. Wanneer u op zoek bent naar prachtige sieraden en horloges, dan is Strego dé juwelier in Alphen aan den Rijn waar u moet wezen! Strego is ooit als familiebedrijf begonnen. Inmiddels zijn we alweer drie generaties verder en vindt u onze juwelierswinkels in verschillende steden terug. In onze juwelierszaken vind je alleen de allermooiste horloges en sieraden. Bij de juwelier in Alphen aan den Rijn treft u bovendien sieraden van tientallen verschillende merken aan.

Een ruime collectie sieraden

Besluit u om de juwelier in Alphen aan den Rijn te bezoeken, dan zal onze collectie u zeker niet teleurstellen. In ons assortiment vindt u horloges van merken als Michael Kors, Seiko, Pulsar, Casio en Fossil. De kans is groot dat wij ook een horloge van uw favoriete merk hebben. Daarnaast vindt u in onze collectie sieraden veel kettingen, ringen, armbanden en andere accessoires. Andere geliefde merken die u in onze winkel terugvindt, zijn bijvoorbeeld Buddha to Buddha, Blush en Boccia Titanium. Deze merken staan stuk voor stuk bekend om hun prachtige sieraden met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Koopt u een horloge bij Strego, dan kunt u hier jarenlang plezier van hebben.

Trouwringen laten maken?

Gaat u trouwen en bent u nog op zoek naar de mooiste trouwringen? Ook dan bent u bij Strego aan het juiste adres. Wij kunnen uw wensen vertalen naar prachtige ringen van Christian Bauer of Aller Spanninga. Kiest u voor een ring van een van deze prachtige merken, dan kunt u hier zeker weten nog jarenlang plezier aan beleven.

Even binnen kijken...

We zijn verheugd om u te ontvangen in onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Familiewaarden vormen de kern van alles wat we doen, en deze verhalen raken aan een aantal kostbare familiemomenten - en de speciale plaats van sieraden in hun leven.

Ook in andere situaties kunt u er overigens voor kiezen om bijvoorbeeld een ring van Aller Spanninga op maat te laten maken. Een ring is immers een prachtig cadeau en een uitstekend middel om een relatie mee te bezegelen. Een lange vriendschap, een verloving of een hechte familieband zijn allemaal uitstekende redenen om een prachtige ring cadeau te doen. Komt u gerust langs om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Reparaties door de juwelier in Alphen aan den Rijn

U bezoekt de juwelier in Alphen aan den Rijn onder andere als u op zoek bent naar een prachtig sieraad of een mooi horloge. Echter, kunt u ook bij ons terecht als een van uw sieraden of horloges aan reparatie toe is. Is een van de schakels in uw ketting kapot gegaan? Of zit er een kras op uw horloge? Dan kunt u bij onze specialisten terecht om een reparatie uit te laten voeren.

Onze andere locaties

Inwoners van Alpen aan den Rijn en omstreken zullen ons wellicht kennen als dé juwelier in Alpen aan den Rijn. Echter, is Strego ook terug te vinden in veel andere steden. Bovendien kun je onze producten ook online bestellen via onze webshop. De producten worden dan binnen drie werkdagen thuisbezorgd en wij rekenen geen verzendkosten. Woon je dus niet in de buurt van een van onze juwelierswinkels, dan kun je ervoor kiezen om je sieraden en horloges online te bestellen.

Heeft u nog vragen of krijgt u graag advies?

Heeft u vragen over een van onze sieraden, horloges, merken of over onze winkel? Gaat u dan gerust langs de juwelier in Alphen aan den Rijn of een van onze andere locaties. Daarnaast kunt u ons ook mailen of telefonisch contact met ons opnemen. Dankzij onze ruime ervaring, zullen we in staat zijn om vrijwel al je vragen over horloges en sieraden te beantwoorden.

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Han Kaldenbach. Namens ons hele team beantwoord Han Kaldenbach graag je vragen. Je kan Han Kaldenbach direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Han Kaldenbach

Han Kaldenbach

Filiaal Manager

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |