Openingstijden

Maandag:      12.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag:        10.00 uur – 18.00 uur
Woensdag:    10.00 uur – 18.00 uur
Donderdag:   10.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag:          10.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag:       10.00 uur – 18.00 uur
Zondag:         12.30 uur – 18.00 uur

Telefoonnummer: (020) 645 75 38
Email: amstelveen@strego.nl

Strego juwelier Amstelveen

Strego juwelier is gevestigd aan de Rembrandthof 31, het gezelligste winkelcentrum van Amstelveen.  U vind hier luxe horlogemerken en schitterende diamant merken met een grote keuze uit verlovingsringen, en een breed assortiment aan andere “fine jewellery” sieraden’.

 

Juwelier Amstelveen

Strego is al een lange tijd dé juwelier van Amstelveen. Bij ons haalt u de mooiste sieraden en horloges. Strego is ooit van start gegaan als een familiebedrijf. Inmiddels zijn we een aantal generaties verder. Tegenwoordig vindt u de winkels in diverse steden terug. Het gezellige karakter van een familiebedrijf is echter nooit verloren gegaan. In onze winkel vindt u sieraden in allerlei soorten en maten. Tevens hebben wij verschillende merken. Daardoor is het nooit lastig om een sieraad te vinden dat goed bij u past.

De collectie is enorm

Onze collectie zal u vast en zeker versteld doen staan. Binnen onze collectie vindt u namelijk sieraden van grote merken als Buddha to Buddha en Blush. Bent u een liefhebber van horloges? En bent op zoek naar een mooi nieuw accessoire voor om uw pols? Dan vindt u bij de juwelier in Amstelveen prachtige horloges van verschillende merken. Denk hierbij aan: Michael Kors, Fossil en Hugo Boss. De merken uit onze winkel staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Dat is niet geheel toevallig, want we selecteren de sieraden op basis van uitstraling en kwaliteit. Koopt u een sieraad of horloge bij de betrouwbare juwelier in Amstelveen, dan koopt u een accessoire waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Ook voor trouwringen bezoekt u de juwelier in Amstelveen

Ook wanneer u van plan bent om te gaan trouwen, raden wij u aan om langs onze winkel te komen. Wij kunnen prachtige ringen van Aller Spanninga of Christian Bauer op maat voor u laten maken. Onze specialisten zullen uw wensen goed in kaart brengen, zodat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet! Daardoor krijgt u een prachtige trouwring die u en uw partner nog jarenlang met plezier zullen dragen.

Overigens zijn er meer redenen om een trouwring op maat te laten maken bij de juwelier in Amstelveen. Wilt u bijvoorbeeld een lange vriendschap bezegelen met een mooie ring? Ook dat behoort tot de mogelijkheden? Een verloving of een hechte familieband? Ook dat zijn redenen om een ring cadeau te doen! Komt u gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

Even binnen kijken...

We zijn verheugd om u te ontvangen in onze vestiging in Amstelveen. Familiewaarden vormen de kern van alles wat we doen, en deze verhalen raken aan een aantal kostbare familiemomenten - en de speciale plaats van sieraden in hun leven.

Wij zijn ook in staat om reparaties uit te voeren

Bent u op zoek naar een mooi nieuw accessoire? Dan is er geen beter adres dan de juwelierszaak van Strego! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een sieraad of horloge heeft dat gerepareerd dient te worden. Onze specialisten voeren de reparaties vakkundig uit. Hierdoor zal uw sieraad of horloge straks weer in perfecte staat zijn.

Wij voorzien u ook graag van advies

Bent u benieuwd naar welk sieraad of horloge het beste bij u past? Dan kunt u langs onze winkel gaan voor persoonlijk advies. U kunt ons ook bellen of e-mailen. Bij Strego hebben we een grote passie voor sieraden en wij denken dan ook graag met u mee. Ook als u vragen heeft over de sieraden kunt u contact met ons opnemen. Voor vragen over horloges of voor vragen over Strego staan wij u ook graag te woord.

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Jacqueline Streckfuss. Namens ons hele team beantwoord Jacqueline Streckfuss graag je vragen. Je kan Jacqueline Streckfuss direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Jacqueline Streckfuss

Jacqueline Streckfuss

Filiaal Manager

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |