Openingstijden

Maandag:     12.00 uur – 17.45 uur
Dinsdag:       09.30 uur – 17.45 uur
Woensdag:   09.30 uur – 17.45 uur
Donderdag:  09.30 uur – 17.45 uur
Vrijdag:         09.30 uur – 17.45 uur
Zaterdag:      09.30 uur – 17.00 uur
Zondag:        Gesloten

Telefoonnummer: (072) 53 351 02
Email: heiloo@strego.nl

De juwelier van Heiloo en omgeving

“Strego Juwelier is al meer dan 25 jaar een begrip in Heiloo en zijn omgeving. Tijdloze sieraden of trendy en hip, Strego biedt u keuze uit een brede collectie. Na een persoonlijk gesprek, waarin u al u wensen kunt aangeven, gaan we samen op zoek naar dat mooie horloge of prachtige sieraad. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en service bieden, dat is Strego Heiloo!”

Juwelier Heiloo

Wie mooie sieraden en horloges zoekt, is bij de juwelier in Heiloo aan het juiste adres. Strego is een familiebedrijf dat inmiddels bijna 80 jaar bestaat. Behalve in Heiloo, vindt u onze winkels ook in diverse andere plaatsen terug. Strego is als familiebedrijf begonnen en dat merkt u vandaag de dag nog terug aan de unieke warme sfeer. Drie generaties verder is onze collectie sieraden en horloges wel enorm gegroeid. Daardoor is de kans groot dat u zal slagen in een van onze juwelierswinkels.

Onze collectie

Gaat u langs de juwelier in Heiloo, dan is er een enorme collectie aan sieraden en horloges om uit te kiezen. De sieraden worden geselecteerd op basis van kwaliteit en uitstraling. Prachtige sieradenmerken die u terugvindt in ons assortiment zijn bijvoorbeeld Ti Sento, Buddha to Buddha en R&C Diamonds. Bent u op zoek naar een horloge? Dan hebben we veel mooie horloges van oa. merken als Seiko, Skagen en Tommy Hilfiger. Dankzij de enorme collectie wordt het eenvoudig om te kiezen.

De juwelier in Heiloo is ook in staat uw sieraden te repareren

Als juwelier in Heiloo kunt u ons ook wel een specialist in sieraden noemen. Dat betekent dat u niet alleen de mooiste sieraden bij ons kunt aanschaffen, maar dat wij ook in staat zijn om uw sieraden te repareren. Is er een schakel van uw lievelingsketting stukgegaan? Komt u dan gerust eens langs in onze winkel. Wij gaan graag met u na wat er mogelijk is als een van uw sieraden aan reparatie toe is. Daarnaast zijn wij ook in staat om horloges te repareren. Is het glas gebarsten of loopt de wijzer niet meer? Komt u ook dan gerust eens langs bij onze winkel. De kans is groot dat wij u kunnen helpen.

 

Even binnen kijken...

We zijn verheugd om u te ontvangen in onze vestiging in Heiloo. Familiewaarden vormen de kern van alles wat we doen, en deze verhalen raken aan een aantal kostbare familiemomenten - en de speciale plaats van sieraden in hun leven.

Trouwringen laten maken

Als juwelier in Heiloo zijn we bij Strego ook gespecialiseerd in trouwringen en andere op maat gemaakte ringen die u cadeau kunt doen om een relatie te bezegelen. Wij vertalen uw wensen naar prachtige ringen van bijvoorbeeld Aller Spanninga. Wilt u er absoluut zeker zijn van een prachtige ring? Komt u dan eens langs, zodat we de mogelijkheden uitgebreid met u door kunnen nemen.

De juwelier in Heiloo is ook online actief

In Heiloo zelf kent men ons inmiddels als dé juwelier van Heiloo. Echter, heeft Strego ook vestigingen in andere plaatsen, waaronder Amsterdam. Bovendien is het ook online mogelijk om de mooiste sieraden en horloges te bestellen. Dat doet u eenvoudig via onze webshop. Wij rekenen geen verzendkosten, waardoor het online bestellen geen nadelen heeft. U zal alleen iets langer moeten wachten, maar ook dat valt mee, gezien onze snelle levertijden. Binnen 1 tot 3 werkdagen heeft u uw nieuwe sieraad of horloge al in huis.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een sieraad of horloge? Of heeft u andere vragen voor onze specialisten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om langs de juwelier in Heiloo te gaan, waar onze specialisten u graag te woord staan.

 

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Sandra van Diepen. Namens ons hele team beantwoord Sandra van Diepen graag je vragen. Je kan Sandra van Diepen direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Sandra van Diepen

Sandra van Diepen

Filiaal Manager

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |