Openingstijden

Maandag:     12.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag:       09.30 uur – 18.00 uur
Woensdag:   09.30 uur – 18.00 uur
Donderdag:  09.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag:         09.30 uur – 20.00 uur
Zaterdag:      09.30 uur – 17.00 uur
Zondag:        12.00 uur – 17.00 uur (alleen laatste zondag van de maand)

Telefoonnummer: (030) 604 87 08
Email: nieuwegein@strego.nl
 


 

De juwelier van Nieuwegein en omgeving

Juwelier Strego Nieuwegein is gevestigd in het prachtig overdekte winkelcentrum genaamd Cityplaza. Het is een grote, moderne en bovenal luxe juwelier waar persoonlijke aandacht voorop staat. We hebben een scala aan diverse trendy merken en veel diversiteit in het luxe segment. We zijn een team van jonge, enthousiaste en deskundige dames en heer, die u in alle opzichten een lach op het gezicht zullen bezorgen. Ook beschikken wij over een eigen goudsmid die u persoonlijk advies kan geven over reparaties of het (ver)maken van een mooi sieraad in ons eigen atelier.

Juwelier Nieuwegein

Het vinden van een goede juwelier in Nieuwegein is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunnen wij van Strego u helpen wanneer u op zoek bent naar een goede juwelier in Nieuwegein. Met ons familiebedrijf zijn wij al generaties lang actief en wij hebben inmiddels verschillende vestigingen door heel Nederland. Het maakt echter niet uit in welke Strego winkel u komt, u zult merken dat er een warme sfeer hangt zoals u bij een familiebedrijf kunt verwachten.

Onze collectie is enorm

Mocht u een kijkje nemen in onze collectie, dan zal het u waarschijnlijk al snel opvallen dat wij een zeer uitgebreide collectie hebben. Zo vindt u bij ons prachtige horloges van merken zoals Hugo Boss, Fossil en Michael Kors. Een ding is echter een feit, de merken die wij in ons assortiment hebben staan bekend om de hoge kwaliteit. Mocht u geen horloge aan willen schaffen, maar bent u op zoek naar een mooi sieraad? Ook dan kunnen wij u helpen. Bij ons kunt u sieraden aanschaffen in verschillende soorten en maten. Merken die wij onder andere verkopen zijn Buddha to Buddha en Bluh. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en hier selecteren wij ook op. Wanneer u een sieraad bij ons aanschaft kunt u hier in ieder geval jaren van genieten.

Verschillende soorten sieraden

U heeft in de vorige alinea al kunnen lezen dat wij een uitgebreide collectie hebben, dit lichten wij graag nog even extra toe. In onze collectie vindt u namelijk sieraden voor iedere gelegenheid. Sieraden zijn er namelijk voor verschillende gelegenheden en dat weten wij als geen ander. Of u nou op zoek bent naar sieraden voor formele gelegenheden of sieraden voor een uitje naar het strand, bij ons vindt u het. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en dat blijkt wel uit de materialen waar u bij ons uit kunt kiezen. Tevens hebben wij sieraden voor vrijwel ieder budget.

 

Even binnen kijken...

We zijn verheugd om u te ontvangen in onze vestiging in Nieuwegein. Familiewaarden vormen de kern van alles wat we doen, en deze verhalen raken aan een aantal kostbare familiemomenten - en de speciale plaats van sieraden in hun leven.

Sieraden voor als u gaat trouwen

Gaat u binnenkort trouwen? Dan wilt u waarschijnlijk een mooie ring voor uw partner uitkiezen. Wanneer dit het geval is kunnen wij u erg goed helpen. Strego juwelier uit Nieuwegein kan aan de hand van uw wensen een prachtige ring maken. Echter kunnen wij dit ook voor u doen als u iemand een ring of ander sieraad wilt schenken voor een andere specialse gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan een jubilieum.

Een reparatie uit laten voeren door Strego juwelier uit Nieuwegein

Wilt u een reparatie uit laten voeren door Strego juwelier uit Nieuwegein, dan is dat zeker een goede keuze. Wij kunnen u namelijk helpen met verschillende soorten reparaties. Heeft u een mooi sieraad dat beschadigd is of werkt uw horloge niet meer? Geen probleem, wij zullen ervoor zorgen dat uw sieraad of horloge weer als vanouds is.

Mocht u gebruik willen maken van een van onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij staan naast onze hoge kwaliteit namelijk ook bekend om onze goede service. Bij vragen kunt u zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel.

 

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Madelon van Gool. Namens ons hele team beantwoord Madelon van Gool graag je vragen. Je kan Madelon van Gool direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Madelon van Gool

Madelon van Gool

Filiaal Manager

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |