Op horloges zit 2 jaar garantie vanaf de datum waarop het horloge is aangeschaft. Deze garantie geldt op het uurwerk, wijzers en de wijzerplaat.
- de batterij - glasschade - horlogebandje - kroon/schroef - horlogekast. Het product is beschadigd door onbehoorlijk gebruik, denk hierbij aan val- en krasschade door de koper. Het product is beschadigd door een aanpassing of reparatie door een derde partij hiermee vervalt altijd garantie. Beschadigingen door water en vuur. Veranderingen door normaal gebruik, krasjes op kastje, horloge en glas en de verkleuring van de bandjes door UV en gebruik.
Als je reparatie niet onder de (leveranciers) garantie valt, worden er kosten in rekening gebracht. De reparatiekosten zijn opgebouwd uit materiaalkosten, arbeidsloon en verzendkosten. Tot een bedrag van € 50,00 maken wij geen prijsopgave. Je gaat hiermee akkoord, indien je akkoord bent met de algemene voorwaarden. Vallen de reparatiekosten hoger uit dan € 50,00? Dan ontvang je eerst een prijsopgave.
Op sieraden zit 12 maanden garantie vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. De garantie dekt alleen fabricagefouten en/of defecten aan het gekochte product.
Normale gebruikers schade. Schade door blootstelling aan extreme temperaturen en of chemicaliën Schade ontstaan door reparaties van derden
Op accessoires zit 6 maanden garantie vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. De garantie dekt alleen fabricagefouten en/of defecten aan het gekochte product.
Normale gebruikers schade. Schade door blootstelling aan extreme temperaturen en of chemicaliën Schade ontstaan door reparaties van derden

Heb je een andere vraag?

© Copyright Strego juwelier |