Maak kennis met de G-SHOCK  MTG-B2000 

Hoe kun je niet houden van een horloge gebaseerd op het concept van absolute taaiheid? 

 

De G-SHOCK “Triple 10” vereisten – 10-jaar levensduur van de batterij, 10-bar waterbestendigheid, en 10 meter laten vallen schokbestendigheid – zijn de kern principes die de super-sterke gravitatie schok ontwerp hebben geïnspireerd. Sinds de lancering in 1983 heeft elke nieuwe G-SHOCK introductie deze principes overgenomen en verbeterd, waaronder de MTG-B2000 die in december van dit jaar is gelanceerd. 

Het kader geeft de MTG-B2000 zijn esthetische look, door een slankere mid-size behuizing en gladde metalen uitstraling met een rode, blauwe en zwarte bezel in combinatie met bandjes van gelaagde composiet of een zachte urethaan. De carbon “monocoque” kast, een structureel systeem bij elkaar gehouden door een externe huid vergelijkbaar met een eierschaal, komt van het Franse woord voor “single shell” of “single hull.” Het integreert de behuizing, zijkanten en caseback als één eenheid, met de module van het horloge in de set en vervolgens in een metalen behuizing geplaatst. 

De Metal Twisted G-SHOCK (MTG), die vorig jaar zijn 20-jarig bestaan vierde, gaat verder voor 2020 met een nieuw ontwikkelde dual-core beschermstructuur die de Casio-behuizing verbetert met een combinatie van metaal met hars. De MTG-B2000 maakt gebruik van een koolstofvezel versterkte hars geval, het verstrekken van lichter gewicht en verbeterde stijfheid. Grotere hoeveelheden hars vermengd met metaal maken dit model 15% lichter dan zijn voorganger, de populaire en draagbare MTG-B1000 die in 2018 werd uitgebracht. 

 

 


De MTG-B2000 bekeken vanaf de zijkant is voorzien van een meestal roestvrijstalen look, dus de enige plaats waar je koolstofvezel ziet is op de caseback. Een deel van de ontwerptextuur wordt bereikt met een ruwe polijsttechniek die een spiegelafwerking geeft aan enkele van de glooiende schuine randen van de twaalfzijdige lunette. Bovendien maken een metalen haarlijnproces en oppervlaktebehandelingen meerdere niveaus van textuurdiepte en detail. Dit is zeker niet uw typische alledaagse G-SHOCK.

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Madelon van Gool. Namens ons hele team beantwoord Madelon van Gool graag je vragen. Je kan Madelon van Gool direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

035-767 67 77

Madelon van Gool

Madelon van Gool

Assistent Filiaal Manager

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |