img

Fjory

Wat is Fjory?

Strego Juwelier kan je er alles over vertellen.

De collectie van Fjory onderscheidt zich door de unieke productiemethode van de sieraden. Ale sieraden van Fjory zijn gemaakt van 14 karaats goud, met een hart van eerste gehalte zilver. Tijdens de productie wordt eerst de gouden buitenmantel gemaakt van een naadloze holle gouden buis. Deze buis is dikker dan de buis die gebruikt word voor de holle slavenarmbanden. De buis word vervolgens gevuld met een strak aansluitende zilveren kern. De kern zorgt ervoor dat Fjory niet of nauwelijks kan indeuken. Alle fjory slavenarmbanden zijn voorzien van een 2-trapssluiting, hierdoor is een extra beveiliging niet nodig.

De slavenarmbanden zijn leverbaar in zowel geel-,wit- en roodgoud.

Resultaat 1–60 van de 99 resultaten wordt getoond

Fjory


Wat veel mensen wellicht niet weten is dat de bijzondere sieraden van Fjory in Nederland gemaakt worden. Nederland was in eerdere dagen ook een land om rekening mee te houden als het maken van gouden sieraden ging. Daar is nu echter alleen nog een fabriek in Emmen van over. Precies daar worden de sieraden van Fjory geproduceerd, sieraden van de allerbeste kwaliteit.

Sieraden van Fjory worden nog gewoon met de hand gemaakt

Sieraden van Fjory worden nog gewoon met de hand gemaakt. Dat betekent dat u sieraden krijgt van alleen de beste kwaliteit en sieraden die garant staan voor een hoop draagplezier  De sieraden worden gemaakt met 14 karaats goud. De kern van de sieraden zijn van zilver. Fjory bewijst zo dat het ook in Nederland nog wel degelijk mogelijk is om op authentieke wijze de beste sieraden te maken. En dat de sieraden ook nog eens betaalbaar zijn. Want om met name die reden verdween de productie van sieraden in goud uit ons land, behalve in Emmen dus, in de SGS Sieraden Fabriek om precies te zijn. 

Armbanden en colliers van alleen de beste kwaliteit

Fjory is vooral bekend van de armbanden die ze maken en verkopen, zoals het ook colliers van alleen de beste kwaliteit aanbiedt. Uiteraard vindt u in onze collectie ook de beste armbanden die Fjory te bieden heeft. Doorgaans zijn de armbanden van Fjory uitgevoerd in de kleuren geel, geel-wit, rosé en wit, en armbanden kunnen met edelsteen uitgerust zijn. Dat is niet in alle gevallen zo. Als we doelen op de armbanden die Fjory aanbiedt, dan doelen we met name op de slavenarmbanden.

Steeds wordt gebruik gemaakt van 14 karaats goud en een kern van zilver. Er is sprake van bi-color. De verschillende uitvoeringen van de slavenarmband zin behalve in de goud kleur ook als without aan te schaffen. Uiteraard kunt u kiezen uit armbanden van verschillende diktes zoals de colliers er in verschillende lengtes zijn. De armbanden en colliers zijn absoluut van topkwaliteit en dat dus van eigen bodem. Met name dat laatste maakt ze nog mooier dan ze al zijn. 

Vakwerk uit de SGS Sieraden Fabriek in Emmen

Wij vinden het prachtig een Nederlands merk dat dergelijke kwaliteit sieraden maakt in ons aanbod opgenomen te hebben. Wij weten dat de Fjory sieraden in Emmen met een enorme dosis kennis en wetenschap  worden gemaakt. Dit gebeurt dus op authentieke wijze, met de hand dus. Alleen als met de hand gewerkt wordt, is het mogelijk om sieraden te leveren die een zo hoge kwaliteitsstandaard hebben.

Het zou goed zijn als Nederland Fjory nog meer omarmt dan nu al het geval is. Want laten we dit Nederlandse merk, de laatste der Mohikanen, koesteren. Opdat men in Emmen het uitstekende werk tot in lengte van jaren voort kan zetten en we nog lang een beter kunnen doen op de colliers en de armbanden van Fjory. Want dat zijn heel bijzondere sieraden vooral. En hoewel het best een investering is, is het die altijd en zelfs dubbel en dwars waard.

 

© Copyright Strego juwelier |