img

Fossil Jewelry

Toont alle 50 resultaten

Fossil Jewellery


U kunt Fossil gerust een bedrijf noemen dat een zeer gevarieerd aanbod aan producten te bieden heeft. Fossil is echter vooral bekend vanwege de horloges die het aanbiedt en door Fossil Jewellery. Fossil Jewellery behelst een grote collectie met verrassende sieraden. Zoals u van Fossil gewend bent, is de collectie van Fossil Jewellery erg groot en is de keuze dus reuze. Behalve sieraden kunt u ook voor kleding, horloges riemen, tassen en zelfs schoenen een beroep doen op Fossil, dat op die manier snel het imperium aan het uitbreiden is. 

Fossil: een begrip  vanaf het jaar 1984

Fossil is een begrip vanaf 1984, in dat jaar startte het bedrijf met de activiteiten. Typisch Fossil Jewellery is het sterk gecombineerde gebruik van traditionele, moderne en natuurlijke materialen. Fossil vindt ondertussen ook in ons land gretig aftrek bij een trendy en modieus publiek. De collectie van Fossil Jewellery wisselt vier keer per jaar en bij de sieraden uit de Fossil Juwellery lijn koopt u ook passende Fossil kleding, zonnebrillen, riemen, tassen en schoenen. Dat Fossil in breed perspectief kwaliteit biedt is onderhand duidelijk, niet voor niets werd een samenwerkingsverband aangegaan met bekende merken als Armani, Karl Lagerfeld en Michael Kors.

Combineren van originaliteit, stijl en elegantie met ultiem draagcomfort

De collectie sieraden is indrukwekkend groot.  Er zijn sieraden in elke prijsklasse en dat voor zowel de man als de vrouw.  Van armbanden tot kettingen en van oorbellen tot ringen en horloges; Fossil Jewellery biedt het allemaal. Wat Fossil Jewellery doet is het combineren van originaliteit, stijl en elegantie met het ultieme draagcomfort. Modern wordt afgewisseld  met de meer traditionele ontwerpen, steeds wordt getracht zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken. De collectie is al groot en wisselt ook nog eens vier keer per jaar. Dat betekent dat er ondertussen een indrukwekkend groot assortiment Fossil Jewellery in de omloop is. En daar zit altijd een passend sieraad voor u bij. 

Prachtige sterling zilver ringen, colliers en kettingen

Ook wij bieden u een indrukwekkende greep uit het aanbod van Fossil Jewellery. En dat aanbod is zoals gesteld ontzettend groot, Fossil heeft het allemaal; een sterling zilver collier, een ring van hetzelfde materiaal, de bekende Mens dress armbanden en de prachtige sterling zilveren oorbellen. Ook bekend zijn de vintage Glintz kettingen die aangeboden worden. 

Creatieve ontwerpers weten steeds weer te verrassen

Fossil heeft uiterst creatieve ontwerpers die tekens weer met verrassende sieraden op de proppen weten te komen. Deze creatieve ontwerpen worden op uiterst duurzame wijze geproduceerd en gemiddeld genomen hebben de Fossil Jewellery sieraden een lange levensduur. Van Fossil vintage armband voor de stoere man tot de Fossil Classics oorbellen en de al even bekende Fossil vintage Casual armband en de Fossil Iconic Valentine oorbel; het is allemaal even fraai en heeft evenveel uitstraling.  Ook over de geleverde kwaliteit en de levensduur hoeft u zich nooit zorgen te maken, het is dat er vier keer per jaar een collectie wissel is, want anders zou u uw sieraden van Fossil waarschijnlijk nooit meer af doen.

 

© Copyright Strego juwelier |