img

Moments

Toont alle 43 resultaten

Moments sieraden

Prachtige sieraden zijn zeker de Moments sieraden. U vindt ze hier bij ons in de collectie en zoals u van Moments gewend bent, betaalt u nooit teveel voor Moments, een sieradenmerk dat vanwege de aantrekkelijke prijs ook niet zelden als cadeau wordt gegeven. 

De beste sieraden voor de laatste prijs

De filosofie die Moments er op nahoudt is toch wel heel bijzonder. Moments sieraden wil steeds de beste kwaliteit sieraden maken zonder dat de consument er de hoofdprijs voor moet betalen. Moments sieraden zijn desondanks van alleen de beste materialen gemaakt en ook aan de afwerking is steeds serieus werk gemaakt. Met oog voor detail vooral, want daar is Moments sieraden ook al bekend van. U krijgt dus altijd veel sieraad voor relatief weinig geld. 

Moments bewijst dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn

Het is snel gegaan met Moments. Tegenwoordig mag het zich al bepalend noemen op het gebied van colliers, ringen, armbanden en oorbellen die dan ook wereldwijd aftrek vinden. Heel slim heeft Moments sieraden een modern sausje aan klassieke designs toegevoegd. Daarbij maakt Moments sieraden steeds gebruik van de meest bijzondere materialen en stenen, zoals het ook het beste pure zilver toepast om zo steeds met de beste en de meest hoogwaardige sieraden voor de consument te komen, de consument die betaalbare sieraden zoekt.

Moments brengt klassieke ontwerpen in een modern jasje

In tegenstelling tot veel van de concurrentie is Moments een nog jong bedrijf. Het werd in 2014 opgericht door dezelfde mensen die achter Ti Sento zaten, ook al een succesnummer. Meteen na de lancering al stond Moments er uitstekend op. De collectie viel in de smaak en meteen bleek dat de klassieke ontwerpen in een nieuw jasje sieraden zijn die prima te combineren zijn.

Het is snel gegaan met Moments sieraden

In onze collectie vindt u tal van sieraden van Moments dat vanaf 2014 dan ook met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod op de markt is gekomen.  De hanger met collier bleek al helemaal een hit voor Moments, dat verder armbanden in diverse stijlen aanbiedt. Van chique tot casual en sieraden die je elke dag kunt dragen; Moments biedt het allemaal. De betaalbaarheid van Moments maakt het merk ook al zeer populair. U geeft het daarom gemakkelijker weg ter ere van een verjaardag of gewoon zomaar of ter gelegenheid van een speciaal moment. 

Uit Nederland

Wat Moments Sieraden ook is, is pure Nederand promotie want het is een van Nederlandse komaf. Ook in onze collectie vindt u de Moments sieraden alleen in sterling zilver met een laagje rhodium, rosé of een goudkleurig laagje. Het wordt vervolgens bezet met zirconi. Dit maakt dat de sieraden bij echt elke outfit passen. Wat Moments beslist ook is, is tijdloos. Daardoor combineren ze gemakkelijk. Ondanks het feit dat de consument nooit de hoofdprijs betaalt voor sieraden, is ontzettend veel tijd besteed aan de afwerking en aan bijvoorbeeld de sluitingen. Kiest u maar uit onze collectie wat u wilt van Moments. Is dat eerder klassiek of juist trendy? We hebben het namelijk allemaal.  

 

© Copyright Strego juwelier |