Aanzoeksringen

Huwelijkhorloges

Diamanten

Maak je trouwring op maat

Trouwringen

Een van de meest bijzondere ringen zijn absoluut de trouwringen. Deze ringen horen bij een heel bijzonder moment en bij de voor velen mooiste dag van het leven. Kosten noch moeite worden vaak gespaard om een ring om te kunnen schuiven die de ware liefde symboliseert. Wij kunnen u bijstaan in de zoektocht naar de perfecte ring voor de perfecte dag en bieden u in dat kader de trouwringen aan van Aller Spanninga en Christian Bauer aan. Dan weet u zeker dat u een ring draagt straks waarop u trots kunt zijn.

Behalve de ring als symbool voor de liefde, is het uiteraard prima mogelijk om de trouwring verder te personaliseren. Door te graveren kan de specialist er een tekst of boodschap in maken. Daarmee krijgt de ring nog meer waarde. U kunt voorts besluiten te kiezen voor het plaatsen van een steen. Wat dat betreft is heel erg veel mogelijk wat betreft de trouwring.

Trots op onze samenwerking met Aller Spanninga

We zijn buitengewoon trots op het feit dat we zaken doen met Aller Spanninga. De specialist geldt als Nederlands enige en oudste producent van trouwringen. Met 150 jaar ervaring weet Aller Spanninga precies waaraan een trouwring moet voldoen en biedt het op basis van expertise en ervaring alleen de beste ringen die beschikbaar zijn. Spanninga heeft daarbij nadrukkelijk oog voor trends, mode en innovatie. 150 jaar ervaring betekent dus geen ouderwetse trouwring. Integendeel zelfs.

U kunt ook kiezen voor de trouwringen van Christian Bauer

Waar we zeker ook trots op zijn is onze samenwerking met Christian Bauer.  Ook dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit trouwringen met een heel fraai design en een uitstekend draagcomfort. Bauer maakt al vijf generaties trouwringen. Dat doet het met de fijnste materialen en details. Zo ontstaan een prachtige collectie van trouwringen die stuk voor stuk meesterwerkjes genoemd kunnen worden.  Het zijn stuk voor stuk unieke producten die gemaakt zijn in verschillende legeringen van edelmetalen als platina, warm goud en glanzend palladium.

Het omdoen van de trouwringen is de bezegeling van uw liefde

U kiest zelf of u eventueel een of meerdere stenen op de ring aan wilt laten brengen en zo zijn er tal van verschillende combinaties mogelijk. Met behulp van laser graveren of gewoon met de hand kan een persoonlijke tekst of boodschap gegraveerd worden. Daardoor krijgt u een onvergelijkbaar mooie trouwring, zoals het hoort bij de mooiste dag van uw leven. Wij onderkennen dat de trouwring naast de trouwjurk het belangrijkste onderdeel is van de uitrusting tijdens uw trouwdag, met het omdoen van de trouwringen bezegelt u de liefde voor elkaar en dat kan uiteraard alleen met de mooiste ring, een ring die past bij uw karakter en iets zegt over de band die u hebt.

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden die er zijn om de trouwring verder te personaliseren. Want u kunt overal op bezuinigen het feest, de band en de kaarten-, maar uiteraard niet op iets wat u elke dag met liefde draagt: de trouwring.

 

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Rogier Streckfuss. Namens ons hele team beantwoord Rogier Streckfuss graag je vragen. Je kan Rogier Streckfuss direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Rogier Streckfuss

Rogier Streckfuss

Directie

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |