Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

Algemene voorwaarden Strego.nl

  1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Strego.nl, hierna te noemen “Strego”, en de klant, hierna te noemen “klant”, met betrekking tot de online verkoop van horloges en sieraden. Door een bestelling te plaatsen op Strego.nl, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

  1. Bestellingen en prijzen

2.1 Het plaatsen van een bestelling op Strego.nl houdt een aanbod in van de klant om een product te kopen. Strego behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren of te annuleren indien er sprake is van onjuiste prijsinformatie, voorraadtekorten, technische fouten of andere omstandigheden.

2.2 Alle prijzen op Strego.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. De verzendkosten worden duidelijk weergegeven tijdens het bestelproces.

  1. Betaling

3.1 Betaling kan worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden op Strego.nl, zoals iDEAL, creditcard, PayPal of bankoverschrijving.

3.2 Klanten zijn verantwoordelijk voor het tijdig en correct invullen van de betalingsgegevens. Strego is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen of fouten veroorzaakt door onjuiste betalingsinformatie.

  1. Levering

4.1 Strego streeft ernaar om bestellingen binnen Nederland en België binnen de aangegeven levertijd te leveren. Deze levertijd is slechts een indicatie en Strego is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door externe factoren.

4.2 De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste afleveradres. Strego is niet verantwoordelijk voor vertragingen of verlies van bestellingen als gevolg van onjuiste adresgegevens.

  1. Retourneren en garantie

5.1 Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van reden de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. De klant dient hiervoor het retourformulier op Strego.nl in te vullen en het product in originele staat en verpakking terug te sturen.

5.2 Strego biedt een garantieperiode van twee jaar op alle producten, tenzij anders vermeld. Deze garantie dekt fabricagefouten en geen schade veroorzaakt door onjuist gebruik of normale slijtage.

  1. Intellectuele eigendom

6.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de producten, afbeeldingen en inhoud op Strego.nl blijven eigendom van Strego of de betreffende licentiegevers.

6.2 Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Strego de inhoud van Strego.nl te kopiëren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.

  1. Klantenservice

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Strego via de contactgegevens vermeld op Strego.nl. Strego streeft ernaar om binnen een redelijke termijn te reageren en eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen. Indien consumenten gebruik willen maken van hun herroepingsrecht zal het bedrag binnen 30 dagen wordt terugbetaald.

Laatst bijgewerkt: 16-11-2023


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram