Reparatie sieraden

Dat  bij ons al ruim zeventig jaar terecht kunt voor de mooiste sieraden en horloges is genoegzaam bekend. We hebben echter meer te bieden, omdat we behalve aan kwaliteit ook service ontzettend belangrijk vinden. Zo zijn we ook het adres om bijvoorbeeld oorbellen te laten schieten en helpen we u graag bij de reparatie van sieraden. U kunt dan denken aan het vervangen van uw horlogebandje en het wisselen van een batterij tot het weghalen van een gravure. Vraag onze specialisten als reparatie aan sieraden nodig lijkt. Zij kunnen u altijd verder helpen.

Zelfs onze sieraden kunnen beschadigingen oplopen

Ja, zelfs onze kwalitatief ijzersterke sieraden van alleen de beste merken kunnen tegen een beschadiging aanlopen. Zelfs voor sieraden zit ongeluk in een klein hoekje. Reden om al te lang  te mokken hoeft dat niet te zijn. De meeste sieraden kun je namelijk repareren. Of beter: laten repareren. Wij helpen u daar graag bij, omdat wij willen dat u zo lang mogelijk van uw sieraad te kunnen genieten. Voor de gangbare reparaties van sieraden kunnen onze eigen professionals vaak prima ingeschakeld worden, voor complexe problemen kunnen wij ons netwerk inzetten om zo alsnog te zorgen dat uw sieraden gerepareerd worden. En zo komt het niet vaak voor dat een sieraad niet te repareren is.

Het is overigens altijd beter een van onze experts in te schakelen, dan dat u zelf probeert een storing in bijvoorbeeld uw horloge of een beschadiging aan een sieraad weg te werken. De professional kan dat beter, de kans dat u zelf meer schade aanricht aan de sieraden is best groot.

 

Ontvang prijsopgave

Klaar terwijl u wacht

De reparatie van sieraden kan een kleine ingreep zijn. Dan is het vaak een kwestie van klaar, terwijl u wacht. In andere gevallen bent u uw sieraden een paar dagen kwijt. Het is het echter waard. Als wij het hebben over het repareren van sieraden dan doelen we onder andere op werkzaamheden als het vergroten of verkleinen van trouwringen en ook gewone ringen uiteraard, het verkleinen van kettingen, het solderen van armbanden, het terugplaatsen van diamantjes en het vervangen van sluitingen om slechts een beperkt aantal reparatiewerkzaamheden te benoemen.

Laat een ring van twee oude ringen solderen en kies voor oxideren en rhodineren

Sieraden kunnen in bepaalde gevallen wel tot twee maten groter gemaakt worden, terwijl ook het zetten van zirconia een mogelijkheid is. Ook het solderen van twee ringen tot een is mogelijk, zoals er behandelingen mogelijk zijn tegen oxideren, rhodineren en het verwijderen van een gravure.  U kunt ook prima een oog laten solderen voor bijvoorbeeld een bedel of u laat een nieuwe speld aanbrengen voor uw dierbare broche.  Net als voor andere producten geldt dat het repareren van sieraden een prima mogelijkheid is. Vraag het onze specialisten.

Laat je sieraden repareren in één van onze winkels

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Raymond De Noronha. Namens ons hele team beantwoord Raymond De Noronha graag je vragen. Je kan Raymond De Noronha direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Raymond De Noronha

Raymond De Noronha

E Commerce

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |