Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

Reparatie sieraden

laat je sieraden in één van onze winkels repareren

Reparatie sieraden

Dat  bij ons al ruim zeventig jaar terecht kunt voor de mooiste sieraden en horloges is genoegzaam bekend. We hebben echter meer te bieden, omdat we behalve aan kwaliteit ook service ontzettend belangrijk vinden. Zo zijn we ook het adres om bijvoorbeeld oorbellen te laten schieten en helpen we u graag bij de reparatie van sieraden. U kunt dan denken aan het vervangen van uw horlogebandje en het wisselen van een batterij tot het weghalen van een gravure. Vraag onze specialisten als reparatie aan sieraden nodig lijkt. Zij kunnen u altijd verder helpen.

Zelfs onze sieraden kunnen beschadigingen oplopen

Ja, zelfs onze kwalitatief ijzersterke sieraden van alleen de beste merken kunnen tegen een beschadiging aanlopen. Zelfs voor sieraden zit ongeluk in een klein hoekje. Reden om al te lang  te mokken hoeft dat niet te zijn. De meeste sieraden kun je namelijk repareren. Of beter: laten repareren. Wij helpen u daar graag bij, omdat wij willen dat u zo lang mogelijk van uw sieraad te kunnen genieten. Voor de gangbare reparaties van sieraden kunnen onze eigen professionals vaak prima ingeschakeld worden, voor complexe problemen kunnen wij ons netwerk inzetten om zo alsnog te zorgen dat uw sieraden gerepareerd worden. En zo komt het niet vaak voor dat een sieraad niet te repareren is.

Het is overigens altijd beter een van onze experts in te schakelen, dan dat u zelf probeert een storing in bijvoorbeeld uw horloge of een beschadiging aan een sieraad weg te werken. De professional kan dat beter, de kans dat u zelf meer schade aanricht aan de sieraden is best groot.

 

Laat je sieraden repareren in 1 van onze winkels

Bekijk andere juweliersdiensten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram