Hoe voelt het om gaatjes te laten prikken?

Gaatjes prikken gebeurt bij ons aan de hand van een zeer vriendelijk en geluidloos Inverness systeem. Tegenwoordig is het feitelijk niet meer gaatjes schieten, maar gaatjes prikken. Met veel zorg wordt de plek van het gaatje eerst afgetekend. Zodra dit bij allebei de oren precies op gelijke hoogte is, prikken we één voor één de gaatjes door. Regelmatig krijgen wij de vraag of we de gaatjes ook tegelijk kunnen prikken, echter doen wij dit liever niet omdat we dan niet met de juiste zorg en precisie de gaatjes kunnen prikken.

Hoelang nadat de gaatjes geprikt zijn kan ik de knopjes verwisselen?

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij alvast enkele veel gestelde vragen opgesteld. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen middels onderstaand mailadres.Bij het schieten (wij noemen het tegenwoordig liever prikken) van gaatjes wordt eigenlijk geen pijn ervaren, maar meer een kleine schrikreactie van het prikje. De oorlel is vaak enkele uren wat rood en lichtgevoelig. U krijgt van ons altijd een verzorgingspakketje mee zodat de gaatjes niet kunnen gaan ontsteken. Het gevoelige gevoel neemt met enkele uren weg, waarna je kunt gaan genieten van je mooie nieuwe sieraad. Wij adviseren altijd om dit na zes weken te doen. De gaatjes zijn dan mooi geheeld en de kans op ontsteking is zeer klein. Het is ook altijd aan te raden om de knopjes regelmatig voorzichtig te draaien, zodat de knopjes niet kunnen vastgroeien. Volg altijd het advies op van onze medewerkers, zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe je de nazorg moet uitvoeren. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het prikken van gaatjes, zowel bij jong als bij oud. Wanneer u bij kinderen jonger dan 6 jaar gaatjes wil laten prikken, neem dan altijd van tevoren contact op met het filiaal naar keuze. Zo bent u er zeker van dat u kan worden geholpen.

Vanaf €25.- De prijs verschilt per gekozen knopje. Er is een ruime keuze aan prik knopjes in de winkels.
Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het prikken van gaatjes, zowel bij jong als bij oud. Wanneer u bij kinderen jonger dan 6 jaar gaatjes wil laten prikken, neem dan altijd van tevoren contact op met het filiaal naar keuze. Zo bent u er zeker van dat u kan worden geholpen.
Nee, we prikken elk oor apart.
Zeker. U kunt een afspraak maken met de winkel naar keuze. Via de button "Boek winkelafspraak" kunt u eenvoudig een afspraak maken met de winkel en het tijdstip die u het beste uit komt. U vind deze button op onze homepagina.

Laat gaatjes prikken in onze winkels

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Rogier Streckfuss. Namens ons hele team beantwoord Rogier Streckfuss graag je vragen. Je kan Rogier Streckfuss direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Rogier Streckfuss

Rogier Streckfuss

Directie

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |