Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

Gaatjes prikken

laat je gaatjes in één van onze winkels prikken.

Hoe voelt het om gaatjes te laten prikken?

Gaatjes prikken gebeurt bij ons aan de hand van een zeer vriendelijk en geluidloos Inverness systeem. Tegenwoordig is het feitelijk niet meer gaatjes schieten, maar gaatjes prikken. Met veel zorg wordt de plek van het gaatje eerst afgetekend. Zodra dit bij allebei de oren precies op gelijke hoogte is, prikken we één voor één de gaatjes door. Regelmatig krijgen wij de vraag of we de gaatjes ook tegelijk kunnen prikken, echter doen wij dit liever niet omdat we dan niet met de juiste zorg en precisie de gaatjes kunnen prikken.

Hoelang nadat de gaatjes geprikt zijn kan ik de knopjes verwisselen?

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij alvast enkele veel gestelde vragen opgesteld. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen middels onderstaand mailadres.Bij het schieten (wij noemen het tegenwoordig liever prikken) van gaatjes wordt eigenlijk geen pijn ervaren, maar meer een kleine schrikreactie van het prikje. De oorlel is vaak enkele uren wat rood en lichtgevoelig. U krijgt van ons altijd een verzorgingspakketje mee zodat de gaatjes niet kunnen gaan ontsteken. Het gevoelige gevoel neemt met enkele uren weg, waarna je kunt gaan genieten van je mooie nieuwe sieraad. Wij adviseren altijd om dit na zes weken te doen. De gaatjes zijn dan mooi geheeld en de kans op ontsteking is zeer klein. Het is ook altijd aan te raden om de knopjes regelmatig voorzichtig te draaien, zodat de knopjes niet kunnen vastgroeien. Volg altijd het advies op van onze medewerkers, zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe je de nazorg moet uitvoeren. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het prikken van gaatjes, zowel bij jong als bij oud. Wanneer u bij kinderen jonger dan 6 jaar gaatjes wil laten prikken, neem dan altijd van tevoren contact op met het filiaal naar keuze. Zo bent u er zeker van dat u kan worden geholpen.

Vanaf €29.- De prijs verschilt per gekozen knopje. Er is een ruime keuze aan prik knopjes in de winkels.
Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het prikken van gaatjes, zowel bij jong als bij oud. Wanneer u bij kinderen jonger dan 6 jaar gaatjes wil laten prikken, neem dan altijd van tevoren contact op met het filiaal naar keuze. Zo bent u er zeker van dat u kan worden geholpen.
Nee, we prikken elk oor apart.
U hoeft geen afspraak te maken voor gaatjes te prikken. Wij adviseren alleen om de winkel van uw keuze wel even van te voren te contacten. Het kan voorkomen dat er geen medewerker is die gaatjes kan prikken op het moment dat u in de winkel bent.

Laat je gaatjes prikken in 1 van onze winkels

Bekijk andere juweliersdiensten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram