Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

Horloge banden op maat maken

laat je horloge band op maat maken in één van onze winkels

Horloge band op maat laten maken

Bij Strego hebben we een grote passie voor horloges. Voor iedere gelegenheid is er een geschikt horloge te vinden en er zijn ook horloges die u altijd kunt dragen. Belangrijk is wel dat het horloge goed om uw pols zit. Een horloge dat te strak of te los zit, ziet er minder mooi uit. De horloge band op maat laten maken is daarom geen slecht idee. Ook daarvoor kunt u bij Strego terecht.

Uw horloge band op maat laten maken door Strego

Kiest u ervoor om het bandje van uw horloge op maat te laten maken door Strego, dan kunt u er zeker van zijn dat het horloge straks precies om uw pols past. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat het horloge van uw pols af glijdt of dat deze er simpelweg minder strak uitziet. In het geval van een schakelhorloge, weten wij bijvoorbeeld precies hoeveel schakels er verwijderd of geplaatst moeten worden. Zelfs de uitstraling van het mooiste horloge kan verloren gaan als deze veel te los zit.

Laat het horloge ook gelijk onderhouden

Kiest u ervoor om de band op maat te laten maken? Dan is het geen slecht idee om uw horloge gelijk eens goed te laten onderhouden. Is uw horloge vuil geworden? Dan kunnen onze specialisten het horloge reinigen. Is de batterij aan vervanging toe of is uw horloge niet waterdicht? Ook deze problemen kunnen we voor u verhelpen. Zodra uw horloge strak om de pols zit en waterdicht is gemaakt, zou u er prima mee kunnen zwemmen.

Uw horloge zelf op maat maken?

In sommige gevallen is het relatief eenvoudig om uw horlogebandje zelf passend te maken. Toch raden we dit af als het horloge een grote (sentimentele) waarde heeft. In dat geval kunt u het horloge het best door een specialist op maat laten maken, om ieder risico te vermijden. Kiest u ervoor om uw horloge band op maat te laten maken door de specialisten van Strego, dan zal uw horloge straks perfect passen.

Bekijk ook eens ons assortiment horloges

Bent u een echte horlogeliefhebber? Dan raden wij u aan om ook eens onze collectie horloges te bekijken. Koopt u een horloge in een van onze juwelierswinkels, dan kunnen wij deze direct passend voor u maken. Zo hoeft u de band later niet meer op maat te laten maken. In onze collectie horloges vindt u onder andere merken als Fossil, Casio, Seiko, Michael Kors en Emporio Armani. Doordat we alleen de mooiste en meest betrouwbare horloges aanbieden, kunt u nog een lange tijd van het horloge genieten.

Wilt u graag meer weten?

Wilt u graag meer weten over de horloge band op maat laten maken? Of heeft u vragen over onze andere diensten en producten? Komt u dan gerust langs in een van onze juwelierszaken. Wij helpen u vervolgens graag verder. Heeft u even niet de mogelijkheid om langs te komen? U kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen of ons te e-mailen.

Laat je horloge band op maat maken in 1 van onze winkels

Bekijk andere juweliersdiensten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram