Guess


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd kadoverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Er zijn veel verschillende modellen horloges van het merk Guess. De prijzen variëren van €55 tot €400 of meer, afhankelijk van het model. Sommige modellen hebben een klassieke look, terwijl andere een meer modern design hebben. De horloges van Guess zijn voorzien van veel verschillende technische eigenschappen, zoals chronografen, datumsweergave en meer. Sommige modellen hebben zelfs een gps-module voor het bijhouden van je locatie.
Guess horloge
Als u besluit een Guess horloge te kopen, dan bent u ongetwijfeld iemand met een geheel eigen stijl. Da bent u iemand met een uitgesproken smaak. De horloges van Guess zijn en trendy en chique. Guess biedt klassiekers en must haves. In onze collectie vindt u een ruim aanbod aan dames horloges van dit Amerikaanse merk. Opvallend; de bijzonder opvallende en trendy horloges met klassieke elementen zijn prima betaalbaar.
Behalve jeans ook bekend vanwege horloges en sieraden
Guess? Was dat niet dat merk van de jeans en tops? Klopt! Gaandeweg legde Guess zich echter ook meer en meer toe op accessoires in de vorm van tassen, sieraden, horloges en schoenen. Ondertussen is ook de parfumlijn van Guess een begrip, en dat over heel de wereld. Hoewel de producten van Guess en zeker de horloges iets cheques hebben, is de prijs opvallend laag. Bijzonder laag zelfs, afgezet tegen de kwaliteit en de uitstraling van het horloge. Al onder de 200 euro heeft u een prachtig horloge van Guess om de pols. En daar kunt u echt mee gezien worden. In alle gevallen zijn de horloges van Guess opvallend en uitgesproken. Met een horloge van Guess zo zegt het merk zelf- maak jij je look pas helemaal af. Dat u  het even weet.
Edelstaal en mineraal vormen de basis van de Guess horloges
Guess heeft niets teveel gezegd als we kijken naar het inderdaad indrukwekkende aanbod van in dit geval dameshorloges. Neem nou de Guess WO335L1 als voorbeeld, een horloge dat voor iets meer dan 200 euro verkocht wordt. De band van het horloge is van edelstaal en het glas van mineraal. Verder is bij de productie edelstaal gebruikt en is sprake van een quartz uurwerk. Behalve tijd ziet u ook de datum in beeld en in dit geval is de wijzerplaat van zilver. Of neem de WO638L2, ook een Guess horloge voor dames.  Ook nu is edelstaal gebruikt en is het glas van mineraal. Het uurwerk is quartz en het horloge heeft een goudkleur, een zeer fraaie en opvallende kleur overigens.
Horloge dat past bij uw specifieke stijl
Guess heeft in de WO311L1 een horloge in een bijzonder ontwerp. Hoewel ook nu mineraalglas is gebruikt en edelstaal ook een belangrijke rol speelt, heeft dit horloge met zilveren wijzerplaat toch een heel andere uitstraling. Misschien is de W0623L2 wel het meest geschikte horloge voor u, afhankelijk van uw specifieke stijl. Er is nu edelstaal PVD rosé gebruikt en de kleur van de wijzerplaat is ook al bijzonder, die is namelijk champagne. En dat zie je niet zo heel vaak.
Guess ook op het gebied van horloges toonaangevend
Ondertussen is iedereen maar wat blij dat Gues ooit besloot zich ook op de productie van horloges te leggen. Want zoals u in onze collectie zelf kunt zien koppelt het uitstraling, klasse en chique elementen aan een betaalbare prijs. Dat hebben de broers Marciano destijds erg goed gezien. Guess heeft namelijk alles in zich om ook op het gebied van horloges toonaangevend te worden.