Edifice


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd kadoverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Edifice horloges zijn stijlvolle en innovatieve horloges van het Japanse merk Casio. Ze zijn ontworpen om een uitstraling van krachtige stijl te creëren. Edifice horloges combineren een modern en tijdloos design met de nieuwste technologie voor precisie zoals thermometers, barometers en kompassen. De horloges zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, met modellen met chronografen, staal, titanium en zelfs goud. Edifice horloges zijn ook ontworpen met een intuïtieve bedieningssysteem, zodat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de meest geavanceerde functies.

CASIO vernieuwt zijn officiële samenwerking met het Formula One™-team Scuderia Alpha Tauri (voorheen bekend als Scuderia Toro Rosso). De komende twee jaar intensiveert Casio zijn steun aan het team en werkt het aan een actieve, wereldwijde promotie van het EDIFICE-merk onder het concept ‘Speed and Intelligence’. Scuderia Alpha Tauri is gevestigd in het Noord-Italiaanse Faenza en beschikt over een team met veelbelovende jonge coureurs. Het team begint in het seizoen van 2020 met zijn naamswijziging van Scuderia Toro Rosso naar Scuderia Alpha Tauri aan een nieuwe start.

De collectie hoogwaardige analoge horloges van CASIO biedt klanten maximale precisie en een modieuze stijl met moderne functionaliteit sportief-elegante designs en visionaire ideeën. Alle EDIFICE-horloges zijn uitgerust met een hoogwaardige, volledig metalen kast en zijn waterdicht tot 10 Bar.