Edox


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd kadoverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Edox is een Zwitsers horlogefabrikant die sinds 1884 luxe horloges produceert. Ze combineren een klassieke stijl met moderne technologie om een breed scala aan stijlen te creëren voor zowel mannen als vrouwen. Hun horloges zijn voorzien van precisie-uurwerken die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid bieden. De horloges hebben klassieke ontwerpen met een modern tintje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder sportieve, dressy en casual. Elk horloge is gemaakt met de beste materialen om de beste kwaliteit te garanderen, waardoor ze naast stijlvol ook duurzaam zijn.
Edox Swiss Made horloges
Noem de Edox Swiss Made horloges maar modern, sportief of klassiek. Het klopt allemaal. Neem de horloges, maar futuristisch en innovatief en noem het maar een typisch Zwitsers en dus zeer nauwkeurig horloge, want ook dat is waar. Met Edox Swiss Made horloges sla je dus verschillende vliegen in één klap. U hebt een horloge dat u draagt bij elke gelegenheid. U koopt een uurwerk waarvan u lang plezier gaat beleven. Tevens is het een horloge dat best tegen een stootje kan. In ons aanbod treft u alleen de mooiste en beste Edox Swiss made horloges. Zoals u gewend bent verkrijgbaar tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.
Horloges voor elke gelegenheid zijn in de collectie opgenomen
Ervaring kan Edox Swiss Made niet ontzegd worden. Al ruim 125 jaar houdt het zich namelijk bezig met het produceren van horloges. In deze periode is het een zeer serieuze  speler geworden. Het heeft horloges voor elke gelegenheid in de collectie opgenomen. Bij de start van de onderneming sprak Edox Swiss Made uit dat het bij de drie beste en belangrijkste Zwitserse horlogemakers wil horen. Hoewel het een dynamische wereld is, zijn ze heel erg goed op weg. Want zoals iedereen weet is de concurrentie in Zwitserland moordend. Niet voor niets geldt het als het horlogeland bij uitstek.
De Edox Swiss Made horloges bieden uitstekende kwaliteit
Edox Swiss Made horloges staan bekend om de voornamelijk platte quartz horloges. Deze horloges weergeven behalve de tijd ook de datum. De horloges staan daarnaast bekend om de hoge kwaliteit die geleverd wordt. Tevens staan de horloges bekend om de passie waarmee de makers zich op weer een nieuw project storten. Edox Swiss Made is bovendien bijzonder innovatief. Het merk is steeds in staat om met verrassende nieuwe modellen horloges  op de markt te komen.
Uiterlijk en karakter en uiterst nauwkeurig
Wie de Edox Swiss Made horloges wil beschouwen die moet eigenlijk eens kijken naar de 011203gin, bedoeld voor heren. In deze klassieker zie je alles terug wat Edox Swiss Made horloges zo bijzonder maakt. Het horloge is van staal en dus ijzersterk en heeft een quartz uurwerk met een chronograaffunctie. Dit horloge is zwart en 5 ATM waterdicht. Diameter van het horloge is 44 millimeter. Het bandje is van leer en er is nu gebruik gemaakt van saffierglas. De wijze van productie, de betrouwbaarheid en het uiterlijk en het karakter: het is het prototype van een Edox Swiss Made horloge.
Horloge laat zowel de tijd als de datum zien
Iets minder robuust en ietsje goedkoper is een ander kenmerkend horloge van Edox Swiss Made, de 100213nin. Dit horloge is van zilverkleur en 5ATM waterbestendig. Het horloge laat zowel de tijd en de datum zien en er is gebruik gemaakt van saffier glas. Het horloge is verder van staal en heeft een kastdikte van 12 millimeter De Edox Swiss Made horloges zijn de investering zeker waard. De horloges hebben een lange levensduur. U beleeft dus altijd heel erg veel plezier aan een horloge van deze aanbieder, die elke eurocent simpelweg waard is.