Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

Horloge laten repareren

laat uw horloge repareren in één van onze winkels

Uw horloge is u veel waard. Meestal is het een cadeau dat door familie is geschonken en de aanschaf is meestal niet goedkoop. Het is dus van belang dat u uw horloge bij een goed en vertrouwd reparatieatelier in handen geeft. De horlogemakers van Strego hebben jarenlange ervaring. De algemene conditie van uw horloge wordt bij aanname in de winkel nauwkeurig vastgelegd. Daarna wordt het onderzocht, eventueel een prijsopgave gemaakt en na uw goedkeuring gerepareerd. Kwaliteit staat bij Strego voor op. Wanneer de reparatie klaar is wordt uw horloge onderworpen aan een nauwkeurige controle op perfecte werking alvorens het aan de winkel retour wordt verzonden.

Uurwerken en horloges zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Schades en storingen aan horloges eveneens. De combinatie van deze twee maakt het onmogelijk om bij aanname direct een sluitende prijsopgave van de reparatie te geven, onze mensen in de winkel kunnen wel een goede inschatting maken. Soms lijkt de schade heel duidelijk, bijvoorbeeld een gebroken kroon of een gebroken glas. Toch kan schijn bedriegen. Een kapotte kroon duidt er meestal op dat het uurwerk aan grote krachten is blootgesteld. Hierdoor kan schade in het uurwerk zelf ontstaan, bijvoorbeeld wanneer het glas gebarsten is, kan er vocht, vuil en glassplinters in het uurwerk binnengedrongen zijn. De werkelijke schade kan pas goed worden beoordeeld nadat onze horlogemakers het horloge nauwkeurig hebben onderzocht.

We sturen u horloge naar het servicecenter en na ontvangst wordt het horloge geopend, zodat de horlogemakers de volledige omvang van de schade kunnen beoordelen. U ontvangt dan eerst een prijsopgave inclusief inicatieve levertijd. Na uw akkoord gaan wij over tot reparatie. Mochten wij toch niet meer aan de onderdelen kunnen komen, dan zenden wij u uw horloge in dezelfde staat en zonder extra kosten retour naar de winkel.
U dient dan in de winkel alleen de portkosten a €8.- te vergoeden.

U kunt ons altijd mailen voor advies.

Laat je horloge repareren in 1 van onze winkels

Bekijk andere juweliersdiensten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram