Frederique Constant


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd kadoverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Frederique Constant is in 1988 opgericht door Peter Stas en Aletta Stas-Bax in Plan-les-Ouates, Geneve, Zwitserland. Het bedrijf begon met het bouwen van mechanische horloges voor betaalbare prijzen, en is sindsdien uitgegroeid tot een leider in de horlogewereld. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit, precisie, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice.

Frederique Constant horloges worden gemaakt met behulp van uitstekend ontworpen Zwitserse mechanische urwerken. Deze urwerken worden gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen zoals krasbestendig staal, 18K goud en edelstenen. De meeste urwerken zijn voorzien van een zelfopwindende rotor die de kracht voor de bewegingen van de wijzers verzamelt. De urwerken zijn ook voorzien van verschillende complicaties, zoals chronografen, datumsweergave en meer.
Frederique Constant
Frederique Constant is een nog relatief jonge speler op de markt van de horloges van Zwitsers precisiewerk. De horlogemaker is gevestigd in Genève. En met de grootst mogelijke passie wordt gewerkt aan ontwerpen die echt opvallen door precisie en kwaliteit. Let u ook eens op de details in de horloges, ook van die wij in ons aanbod opgenomen hebben. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste horloges van Frederique Constant. Deze sectie bestaat uit horloges die gewoon betaalbaar gebleven zijn.
Alle horloges die Genève verlaten werken perfect
Frederique Constant is verantwoordelijk voor alle stadia van de productie van horloges; dus van het eerste ontwerp dat gemaakt wordt tot het product dat uiteindelijk in de winkels ligt.  Bij Frederique Constant wordt bovendien volop aandacht besteedt aan kwaliteitscontroles, er gaat geen niet perfect werkend horloge de productiehal in Genève uit.
Frederique Constant maakt snel furore binnen de wereld van de kwaliteits horloges
Frederique Constant weet snel furore te maken in de wereld van de kwaliteitshorloges. Het merk staat vooral voor betaalbare luxe. Het biedt horloges met onder meer een eeuwigdurende kalender, een flyback-functie of een tourbillon. Boven alles biedt Frederique Constant zeer hoogwaardige Zwitserse luxe horloges voor een zeer geschikte  prijs. Natuurlijk heeft Frederique Constant zich ondertussen ook begeven in de wereld van de smartwatch, die bij Frederique Constant over verschillende gezondheidsfuncties beschikt. Innoveren is een ander toverwoord binnen het bedrijf, dat alles in zich lijkt te hebben om jarenlang een toonaangevende rol te gaan spelen.
Ook de smartwatch van Frédérique Constant is zeer de moeite waard
Bijzonder aan de Horological smartwatch is dat het beschikt over een klassieke, analoge tijdweergave en dat het beschikt over een activity en een slaaptracker, smart alarm en een dynamic coach. Dit horloge heeft een diameter van 42 millimeter en het uurwerk is autoquartz. Het horloge beschikt over een gespsluiting en is 5 ATM waterbestendig. De band is van leer. Ook een bijzonder exemplaar uit de Frederique Constant lijn is wel het model Manufacture; dit horloge windt automatisch op, heeft een horlogekast van staal en een horlogeband die is uitgevoerd in krokodillenleer.  Bovendien heeft het een flyback chronograph.
Standaard twee jaar garantie op de horloges van Frederique Constant
Frederique Constant biedt met de FC-200MC12B, uitgevoerd met een quartz uurwerk en met analoge tijdsaanduiding. Het horloge heeft een vouwsluiting en is 3 ATM waterbestendig. De kast is van staal en de band uitgevoerd in goud en staal. De kast is zilverkleurig en dit geldt eveneens voor de wijzerplaat. Net als op alle modellen van Frederique Constant wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Er is in elk geval veel te kiezen bij Frederique Constant.

En ongeacht of u nou een model kiest uit de  Classic Delight, Flyback, Slimline, Vintage Rally of Slimline Perpetual Calender; u koopt steeds absolute topkwaliteit. En dat voor steeds een marktconforme prijs. Want ook dat is een streven van het snel oprukkende merk; het wil de beste horloges bieden maar dan wel altijd tegen een zeer betaalbare prijs. U ziet het in het aanbod dat wij u bieden, in die missie slaagt het voorlopig met vlag en wimpel.