Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

G-Shock G-Steel GST-W130BC-1A3ER

G-Steel

399

G-Shock uurwerken zijn een lijn van stevige, stijlvolle, waterdichte digitale horloges die worden geproduceerd door Casio. De eerste G-Shock werd in 1983 geïntroduceerd en was het resultaat van de zoektocht van Casio-ingenieur Kikuo Ibe naar een horloge dat bestand was tegen alle mogelijke schokken. Sinds de introductie heeft G-Shock uurwerken een reputatie opgebouwd als een van de meest duurzame horloges op de markt. G-Shock-horloges zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen, maten en kleuren en bieden een scala aan functies, waaronder een chronograaf, een timer, een alarm en een digitale kompas. G-Shock-horloges zijn populair bij zowel mannen als vrouwen.

Doelgroep

Heren

Uurwerk type

Analoog/digitaal

Glas type

Mineraal

Artikelsoort

Horloge

Kast diameter

47 MM

Datumaanduiding

Smartphone time

Collectie Naam

G-Steel

Hilversum( geen voorraad)

Indien u niet geheel tevreden bent met de producten die u heeft besteld, heeft u het recht op een volledige terugbetaling (inclusief BTW en andere belastingen, maar exclusief verzendkosten) indien u om welke reden dan ook binnen dertig (30) dagen na ontvangst van het/de product(en) uw bestelling retourneert. De terugbetaling is uitsluitend van toepassing op de geretourneerde product(en). Uw rechten met betrekking tot een defect product blijven geldig na de termijn van dertig (30) dagen. U kunt ook de bestelde producten retourneren in een van onze winkels.


Heeft u vragen of hulp nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op via e-mail, chat of kijk op onze veel gestelde vragen pagina (FAQ). Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitstekende ondersteuning. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we helpen u graag verder!


Op horloges zit 2 jaar garantie vanaf de datum waarop het horloge is aangeschaft. Deze garantie geldt op het uurwerk, wijzers en de wijzerplaat. Op sieraden zit 12 maanden garantie vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. De garantie dekt alleen fabricagefouten en/of defecten aan het gekochte product.


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Vergelijkbare producten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram