Openingstijden

Maandag:      13.00 uur – 17.45 uur
Dinsdag:        09.30 uur – 17.45 uur
Woensdag:    09.30 uur – 17.45 uur
Donderdag:   09.30 uur – 20.00 uur
Vrijdag:          09.30 uur – 17.45 uur
Zaterdag:       09.30 uur – 17.00 uur
Zondag:         Gesloten

Telefoonnummer: (020) 619 22 58
Email: tussenmeer@strego.nl

 

De juwelier van Amsterdam en omgeving

Onze winkel in Amsterdam is gevestigd in hét multi-culturele centrum van Amsterdam, Nieuw West – Osdorp. Strego juwelier laat u verrassen door het brede aanbod sieraden en horloges van diverse merken. Hierdoor kan zowel de jonge modebewuste man/vrouw alsmede de meer klassiek ingestelde klant slagen.

We zijn verheugd om u te ontvangen in onze vestiging in Amsterdam Tussenmeer. Familiewaarden vormen de kern van alles wat we doen, en deze verhalen raken aan een aantal kostbare familiemomenten – en de speciale plaats van sieraden in hun leven.

 

Juwelier Amsterdam

Bent u op zoek naar dé juwelier van Amsterdam? Dan vindt u in onze zaak de mooiste sieraden en horloges! Strego heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder één in Amsterdam. De sieradenzaak is ooit als familiebedrijf begonnen en inmiddels zijn we alweer een aantal generaties verder. Nog steeds kunt u in onze winkels de warme sfeer van een hecht familiebedrijf verwachten, ondanks het feit dat we inmiddels een enorme collectie hebben.

De enorme collectie van Strego

Kiest u ervoor om langs onze juwelierszaak in Amsterdam te gaan, dan maakt u kennis met een enorme collectie horloges en sieraden. In ons assortiment vindt u tientallen populaire merken, waaronder Buddha to Buddha, Boccia Titanium, Fossil en Seiko. Alleen de mooiste sieraden en horloges van de hoogste kwaliteit vind je terug bij de juwelier in Amsterdam. Daardoor kunt u er absoluut zeker van zijn dat u nog een lange tijd van de sieraden kunt genieten. Dankzij onze enorme collectie, kunt u er vrijwel zeker van zijn dat er een sieraad tussenzit dat goed bij u past.

Als juwelier in Amsterdam voeren we ook reparaties uit

Is er een schakel van uw favoriete ketting stuk of is het glas van uw horloge gebarsten? Maakt u zich geen zorgen, bij Strego zijn we in staat om uw sieraden en horloges op deskundige wijze te repareren. Na de reparatie is uw sieraad of horloge weer als nieuw. Heeft u een sieraad of horloge dat gerepareerd moet worden? Kom dan langs de juwelier van Amsterdam en vraag ons naar de mogelijkheden.

Even binnen kijken...

Het laten maken van de mooiste trouwringen

gaan trouwen? Dan is het gebruikelijk om trouwringen te laten maken. Trouwringen van Aller Spanninga kunt u helemaal op maat laten maken. Ook daarvoor kunt u de juwelier in Amsterdam bezoeken. Wij zijn in staat om uw wensen te vertalen naar de mooiste ringen. Op deze manier kunnen u en uw partner nog lang genieten van de prachtige ringen.

Overigens zijn er ook andere gelegenheden waarvoor u een ring op maat kunt laten maken bij de juwelier in Amsterdam. Een sieraad is altijd een fantastisch middel om een relatie te bezegelen. Een mooie ring kunt u bijvoorbeeld ook cadeau doen aan een hechte vriend of aan een familielid.

Verschillende locaties in Nederland

Behalve in Amsterdam, vindt u de juwelierszaken van Strego ook terug in andere plaatsen. Woont u niet in Amsterdam, kijkt u dan ook eens of we een zaak bij u in de buurt hebben! Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de sieraden te bestellen in onze webshop. Wij leveren binnen 1 tot 3 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Ook als u de sieraden of horloges online bestelt, kunt u de beste service verwachten. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft over een van de producten of over onze webshop. Bent u toevallig in Amsterdam of woont u in deze mooie stad? Dan raden wij u aan om onze vestiging in de stad eens te bezoeken!

 

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Rogier Streckfuss. Namens ons hele team beantwoord Rogier Streckfuss graag je vragen. Je kan Rogier Streckfuss direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Rogier Streckfuss

Rogier Streckfuss

Directie

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |