Openingstijden

Maandag:       13.00 uur – 17.45 uur
Dinsdag:         10.00 uur – 17.45 uur
Woensdag:     10.00 uur – 17.45 uur
Donderdag:    10.00 uur – 17.45 uur
Vrijdag:           10.00 uur – 17.45 uur
Zaterdag:        10.00 uur – 17.00 uur
Zondag:          Gesloten*

 

Telefoonnummer: (035) 621 60 55
Mail: hilversum@strego.nl

De juwelier van Hilversum en omgeving

‘Strego’s flagship winkel is gevestigd aan de Kerkstraat, een van de gezelligste winkelstraten van Hilversum’. ‘De winkel is in 2020 compleet gerestyled en is nog luxer geworden en tevens voorzien van een complete koffie bar. Luxe horlogemerken en schitterende diamant merken met een grote keuze uit verlovingsringen, en een breed assortiment aan andere “fine jewellery” sieraden’.

Juwelier Hilversum

Bent u op zoek naar dé juwelier van Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u de mooiste horloges en ook voor sieraden van kwaliteit kunt u bij ons terecht. Ons familiebedrijf bestaat al een aantal generaties en inmiddels vindt u onze winkels in verschillende steden terug. Ondanks de groei is een ding nog hetzelfde gebleven en dat is het gezellige karakter dat ons familiebedrijf heeft. Bij ons vindt u gegarandeerd de sieraden waar u naar op zoek bent. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment.

 

Onze collectie

Strego heeft een collectie waar u zeker van onder de indruk zult zijn. Wij hebben een grote collectie met veel mooie merken. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar sieraden, dan heeft u bij ons de keuze uit mooie merken zoals Blush en Buddha to Buddha. Wilt u een mooi horloge aanschaffen? Dan vindt u bij ons prachtige horloges van merken zoals Fossil, Michael Kors en Hugo Boss. U kunt ons gerust zien als een juwelier in Hilversum die veel waarde hecht aan kwaliteit. Wij selecteren onze producten op basis van de kwaliteit en natuurlijk ook de uitstraling. Doet u uiteindelijk uw aankoop bij Strego Juwelier uit Hilversum, dan doet u een aankoop waar u nog jaren mee vooruit kunt.

Ook voor reparaties kunt u terecht bij de juwelier in Hilversum

Heeft u een mooi horloge of sieraad, maar is deze kapotgegaan? Dan baalt u hier waarschijnlijk van. Wilt u geen nieuw horloge of sieraad kopen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u namelijk ook helpen met de reparatie van uw horloge of sieraad. Onze specialisten zullen er voor zorgen dat u straks weer kunt genieten van uw horloge of sieraad.

 

Even binnen kijken...

We zijn verheugd om u te ontvangen in onze vestiging in Hilversum. Familiewaarden vormen de kern van alles wat we doen, en deze verhalen raken aan een aantal kostbare familiemomenten - en de speciale plaats van sieraden in hun leven.

Het aanschaffen van een trouwring

Bij Strego juwelier uit Hilversum kunt u ook terecht voor het aanschaffen van een trouwring. Voor deze prachtige gebeurtenis wilt u natuurlijk een mooie ring kopen. Mocht dit het geval zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Bij ons vindt u ringen van prachtige merken zoals  Aller Spanninga of Christian Bauer. Deze ringen kunnen wij op maat voor u laten maken. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw partner een mooie ring krijgt waar hij of zij nog jaren mee vooruit kan.

Er zijn meerdere momenten waarop u een ring aan iemand kunt geven. Zo kunt u een lange vriendschap bijvoorbeeld ook bezegelen met een mooie ring. Wilt u uw partner even in het zonnetje zetten of wilt u een speciale familering laten maken? Dan kan dat uiteraard ook, wij zullen u hierbij helpen.

Het beste advies

Dat u bij ons terecht kunt voor sieraden van kwaliteit is een feit. Echter is dit niet het enige waar wij om bekendstaan. Wij staan namelijk ook bekend om onze goede service. Mocht u het zelf lastig vinden om te bepalen welk sieraad u het beste aan kunt schaffen, dan helpen wij u hier graag een handje bij. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

 

We are happy to help!

Schroom niet je vraag te stellen aan Han Kaldenbach. Namens ons hele team beantwoord Han Kaldenbach graag je vragen. Je kan Han Kaldenbach direct bellen met het onderstaande nummer. Je kan ook je vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

Han Kaldenbach

Han Kaldenbach

Filiaal Manager

Stel je vraag

© Copyright Strego juwelier |