Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

MARQ Adventurer (Gen 2) 010-02648-31

MARQ Adventurer (Gen 2)

2.250

De Garmin MARQ Adventurer (Gen 2) 010-02648-31 is een premium smartwatch ontworpen voor outdoor liefhebbers en avonturiers. Het is gebouwd met geavanceerde functies en duurzame materialen om uitdagende omgevingen te weerstaan en essentiële informatie te bieden voor verschillende buitenactiviteiten. De MARQ Adventurer (Gen 2) bevat ClimbPro, een functie die real-time informatie biedt over de huidige en aankomende beklimmingen tijdens uw wandel- of bergsportactiviteiten. Het helpt je bij het plannen van je beklimming en het volgen van je voortgang. Het horloge biedt ook een Expedition-modus, die een langere levensduur van de batterij biedt voor langere buitenavonturen.

Doelgroep

Heren

Artikelsoort

Horloge

Collectie Naam

MARQ Adventurer (Gen 2)

Amstelveen(1 op voorraad)

Indien u niet geheel tevreden bent met de producten die u heeft besteld, heeft u het recht op een volledige terugbetaling (inclusief BTW en andere belastingen, maar exclusief verzendkosten) indien u om welke reden dan ook binnen dertig (30) dagen na ontvangst van het/de product(en) uw bestelling retourneert. De terugbetaling is uitsluitend van toepassing op de geretourneerde product(en). Uw rechten met betrekking tot een defect product blijven geldig na de termijn van dertig (30) dagen. U kunt ook de bestelde producten retourneren in een van onze winkels.


Heeft u vragen of hulp nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op via e-mail, chat of kijk op onze veel gestelde vragen pagina (FAQ). Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitstekende ondersteuning. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we helpen u graag verder!


Op horloges zit 2 jaar garantie vanaf de datum waarop het horloge is aangeschaft. Deze garantie geldt op het uurwerk, wijzers en de wijzerplaat. Op sieraden zit 12 maanden garantie vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. De garantie dekt alleen fabricagefouten en/of defecten aan het gekochte product.


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Vergelijkbare producten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram