Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

Millenia Armband

Millenia

230

Deze gearticuleerde armband is op elegante wijze vervaardigd uit vierkant geslepen kristallen op een gerhodineerde zetting en afgewerkt met een verborgen sluiting. Ontworpen voor soepelheid en met een luxe afwerking, kan dit stuk alleen gedragen worden als onmisbaar in je nieuwe garderobe, of gestapeld met andere armbanden uit de Millenia-familie voor een showstop en toch moderne impact. Deze armband maakt deel uit van de Millenia-familie, ontworpen door Creative Director Giovanna Engelbert voor Collection III. Hoe te sluiten en te openen: schuif de haken in de overeenkomstige gaten aan de onderkant van de eindsteen en druk om ze op hun plaats te klikken. Maak de veiligheidsketting vast met de kleine hefboomsluiting. Om te openen maak je de veiligheidsketting los en druk je tegelijkertijd op de knoppen aan weerszijden van de steen om de haken los te maken.

Doelgroep

Dames

Artikelsoort

Armband

Collectie Naam

Millenia

Materiaal Kleur

Wit

Materiaal

Bijoux

Soort steen 1

Zirkonia

Almere(1 op voorraad)

Indien u niet geheel tevreden bent met de producten die u heeft besteld, heeft u het recht op een volledige terugbetaling (inclusief BTW en andere belastingen, maar exclusief verzendkosten) indien u om welke reden dan ook binnen dertig (30) dagen na ontvangst van het/de product(en) uw bestelling retourneert. De terugbetaling is uitsluitend van toepassing op de geretourneerde product(en). Uw rechten met betrekking tot een defect product blijven geldig na de termijn van dertig (30) dagen. U kunt ook de bestelde producten retourneren in een van onze winkels.


Heeft u vragen of hulp nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op via e-mail, chat of kijk op onze veel gestelde vragen pagina (FAQ). Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitstekende ondersteuning. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we helpen u graag verder!


Op horloges zit 2 jaar garantie vanaf de datum waarop het horloge is aangeschaft. Deze garantie geldt op het uurwerk, wijzers en de wijzerplaat. Op sieraden zit 12 maanden garantie vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. De garantie dekt alleen fabricagefouten en/of defecten aan het gekochte product.


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Vergelijkbare producten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram