Gratis verzending
Altijd met cadeauverpakking

Crystal Rock Oval Horloge

Crystal Rock Oval

350

Het luxueuze Crystal Rock Oval-horloge combineert puurheid met sensationele glamour. De elegante ovale kast is 26 mm x 29 mm groot en heeft een roségoudkleurige afwerking. Onder het gefacetteerde glas bevindt zich een zonnestraalwitte wijzerplaat met de Swarovski-zwaan op 12 uur, terwijl een enkele steen in de kroon van het horloge is gezet. De kast is geplaatst op een verstelbare metalen armband die is versierd met ongeveer 232 Ultra Fine Crystal Rocks, wat een prachtig glinsterend effect geeft. Dit Zwitserse horloge is waterbestendig tot 50 meter en is ontworpen om u op tijd te houden voor alledaagse gelegenheden met een inherente verfijning die u moeiteloos van dag naar nacht brengt.

Artikelsoort

Horloge

Collectie Naam

Crystal Rock Oval

Materiaal Kleur

Rosé

Materiaal

Bijoux

Doelgroep

Dames

Soort steen 1

Zirkonia

Dit product is niet op voorraad

Indien u niet geheel tevreden bent met de producten die u heeft besteld, heeft u het recht op een volledige terugbetaling (inclusief BTW en andere belastingen, maar exclusief verzendkosten) indien u om welke reden dan ook binnen dertig (30) dagen na ontvangst van het/de product(en) uw bestelling retourneert. De terugbetaling is uitsluitend van toepassing op de geretourneerde product(en). Uw rechten met betrekking tot een defect product blijven geldig na de termijn van dertig (30) dagen. U kunt ook de bestelde producten retourneren in een van onze winkels.


Heeft u vragen of hulp nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op via e-mail, chat of kijk op onze veel gestelde vragen pagina (FAQ). Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitstekende ondersteuning. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we helpen u graag verder!


Op horloges zit 2 jaar garantie vanaf de datum waarop het horloge is aangeschaft. Deze garantie geldt op het uurwerk, wijzers en de wijzerplaat. Op sieraden zit 12 maanden garantie vanaf de datum waarop het product is aangeschaft. De garantie dekt alleen fabricagefouten en/of defecten aan het gekochte product.


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Vergelijkbare producten


Gratis verzending v.a. € 50,-
Wij verzenden dezelfde dag
Retourtermijn van 30 dagen
Altijd cadeauverpakking
Juwelier sinds 1943
7 fysieke winkels in NL

Volg ons

Ben jij klaar om je inbox op te fleuren met een flinke dosis inspiratie en exclusieve aanbiedingen? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je als eerste toegang tot onze nieuwste content, productlanceringen en fantastische kortingen.

Facebook Instagram